Tartışıyoruz! Milletvekili Adayları da KPSS'ye Girsin! Düşük Puan Alan Elensin!

Birileri KPSS, YDS, YGS, LYS ve benzer 3 ve 4 harflilerle uğraşırken, birileri de tek vasfı olmadığı halde Türkiye'nin yönetildiği gazi mecliste bir kere kürsüye çıkmadan, tek kanun teklifi vermeden, tek fikir ortaya atmadan para kazanıyor.  Milleti için çalışan değerli vekillerimizi ayrı tutuyoruz. Ve Soruyoruz bu adalet mi?

Tartışıyoruz! Milletvekili Adayları da KPSS'ye Girsin! Düşük Puan Alan Elensin!

Dün çok beklen MSB sivil memur alımına dair ön başvuru sonuçları açıklandı. KPSS'den 97 alan kişinin hizmetli pozisyonu için tercih hakkını kullanması ne demek? , ya da şoför pozisyonu için? Bıraksanız bu kişiler milletvekili olamaz mı? belki olur belki olamaz, ama konumuz bu değil...

Öğretmen alımları ve diğer bir çok alanda alımlar için KPSS şartlarının yanı sıra mülakatlarda yapılıyor bunun gerekçesi için "Nesillerimizi yetiştirecek kişileri öyle tek sınavla alamayız" deniyor. Peki nesillerin kaderini etkileyen kararların alındığı Gazi meclise Milletvekilleri hani sınavla alınıyor? Biz bu sınavları biliyor muyuz? Peki soruyoruz milletvekilleri KPSS'ye girse kaç puan alır? zor sorular bunlar, can sıkan sorular ama cevaplanması da gerekir diye düşünüyoruz.

Değerli devlet büyüklerimizden, Sn. Cumhurbaşkanımız, Sn. Başbakanımız,  bakanlarımız ve  muhalefet liderlerine teklifimiz şu, seçimlerden önce milletvekili adayları KPSS benzeri bir sınava tabii tutulsun, sınavda başarılı olanlar televizyon kanallarında canlı yayında mülakata girsinler, Mesela sorulsun onlara apartman dairesi soruları falan. Daha sonra halk oylamasına gidelim ve kendi kaderimizi belirleyecek , gelecek nesillerimizi etkileyecek milletvekilimizi kendimiz seçelim, olmaz mı? 

Sizce olur mu?

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 10:19 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Melek kurban - Hiç boşuna umutlanma onlara sorular verilir yine yüksek puan alırlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19
08

Kara - Yeterince hak yeniyo zaten kpss ye girseler nolcak ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19
06

Aysun - Agziniza saglik bizleri guzel ifade etmissiniz bencede girmeliler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19
04

Murat - Bencede bu anayasal bir şart olmalı. Ayrıca güvenlik soruşturması da yapılmalı. Ayrıca görev yaptıkları surecteki verimliliklerine bakılmalı. Yani kalite kontrol sistemi getirilmeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19
03

Ahmet - Evet millvekilleri de kpss ye girsin. En az 70 baraj sınırı olsun. 70 alamayan istifa etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19
02

Veysel - 70 çok az Ahmet. En az 80-85 alan kalsın mecliste. Şu an kpssye giren normal bir kişi dahi 70 alabiliyor. O koltuklarda oturanlar varoldukları yeri haketmeliler. Oturdukları yerden 10-15 bin almak oh ne güzel.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 10:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler