Tarım Bakanlığı ile Kültür Bakanlığına Ait Atamalar Resmi Gazete'de

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına ait bazı atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar ile bazı bakanlıklara ait atama kararları yayımlandı.

25 Kasım 2017 Cumartesi tarihli Resmi Gazete sayısında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına ait bazı atamalar yer aldı. Yapılan atamalarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı belli olurken Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlında Bakanlık Müşavirliğe atamalar yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren atama kararnamesi şu şekilde;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından

Açık bulunan Müsteşar Yardımcılığı görevine İzmir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal'ın atanması ilgili kanunlar gereği uygun görülmüştür.

Kültür ve Turizm Bakanlığından

Açık bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevine Birol Kiraz'ın ve Sevinç İlci'nin atanması, ilgili kanunlar gereği uygun görülmüştür.

Atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlanma tarihi itibariyle yürülüğe girer ve kararları ilgili bakanlıklar takip eder.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Kas 2017 - 08:56 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler