Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Tamamiyle Unutuldu Mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 1200 personel alımı yapacağına ilişkin bir dönem fazlaca haber çıkmıştı. Eski Bakan, Fatma Güldemet Sarı 'da bu konuda mecliste bir açıklama yapmış ve alım için Maliye Bakanlığı'na talepleri ilettiklerini dile getirmişti.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Tamamiyle Unutuldu Mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 1500 personel alımı yapacağına ilişkin eski Bakan Fatma Gül Demet Sarı'nın açıklamasının üzerinden aylar , yıllar geçmesine rağmen hala alım konusunda net bir adım atılmış değil. Daha önce memurlar.net'in ve bizim gündeme getirdiğimiz alımlara dair Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin,  girişimlerinin olup olmadığı, bakanlık tarafından personel alımı konusunda bir talep yapılıp yapılmadığı merak konusu.

Maliye Bakanlığı'nın yeni kamu personeli alım politikalarının sıkı olacağını 2016 yılının sonundaki açıklamalardan biliyoruz, fakat bakanlıkların personel alımları konusunda açıklamalarını bir an önce yapması ve takvimleri açıklaması personel alımları konusunda müjdeli haber bekleyen adayların yüzlerini güldürecektir. Alım yapılmayacaksa da bu sene personel alımı düşünmüyoruz, şeklinde bir açıklama yapılması en doğrusu olacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki'den Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne personel alımı yapılacak mı? yapılmayacak mı? bu konuda bir açıklama, tabi ki kamuda çalışmak isteyen yüzbinlerce memur adayı kardeşimiz adına müjde bekliyoruz. Önceki haberlerimize aşağıdaki linklerden erişim sağlayabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Nis 2017 - 16:41 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

TAPU KADASTRO BÖLÜMÜ MEZUNU - tapu kadastro müdürlükleri̇ne ni̇ye hala alim yapilmiyor? hem mezunu az hemde alim yapilmiyor?hani̇ 2016 yilinda 2662 personel alinacakti?hani̇ 1500 sözleşmeli̇ personel i̇sti̇hdami sağlanacakti? bari̇ bi̇r açiklama yapin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 16:41
04

Zeynep - İstihdam sağlanmayacaksa bölüm kontenjanı neden açılıyor maddi manevi kayıplarımızın hesabını kim verecek !!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 16:41
02

Hüseyin - Siz de olmasanız sesimizi duyan olmayacak cok tesekkürler. 30 bin mezunu olan harita kadastro bölümünün tek ümidi bu 1500 kisilik alım. Tabi haritacilardan kac kisi alacaklari da bilinmez 85.7 puan ile tedirginim yav tüm emeklerimiz boşa mı gidecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 16:41
01

mustafa - Yeni gelişmeler ama siz neden haberdar etmiyorsunuz insanları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 16:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler