Tanal: "İçişleri, Sağlık ve Adalet Bakanlığı Personel Alımları ve Terfiler..."

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İçişleri , Adalet ve Sağlık Bakanlığı'nın Menzil tarikatı olarak bilinen tarikatın elinde olduğunu iddia etti.

Tanal: "İçişleri, Sağlık ve Adalet Bakanlığı Personel Alımları ve Terfiler..."

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İçişleri , Adalet ve Sağlık Bakanlığı personelinin Menzil Tarikatı ağırlıklı olduğunu öne sürerek, "Geçmişte FETÖ’ye nasıl okullar arsalar tahsil ettiyse, güçlendiyse, kuvvetlendiyse, darbe girişimine kadar geldilerse aynı şekilde yeni FETÖ’ler çıkacak" dedi.

Tanal sözlerine şu şekilde devam etti , "Şu anda İçişleri, Adalet, Sağlık Bakanlıkları Menzil tarikatının elinde. Emniyet mensupları tayin terfi alabilmek için Menzil’den referans alıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Devlet böyle cemaat kültürüyle idare edilemez. Sizin referansınız liyakat olacak. Liyakatın olmadığı ülkede kayırmacılık vardır, eşitlik olmaz, hukuk devleti olmaz, insan hakları olmaz".

Kamudan haberler, son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Tem 2017 - 01:53 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler