Sosyal Güvenlik Kurumu GYS Listesi Açıklandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, bünyesinde yapacağı görevde yükselme sınavı kapsamında açık olan 1059 müdür, müdür yardımcısı, şef ve memur kadrosu için belirlenen listeyi açıklamıştır. İşte GYS'ye katılacak o isimler...

Sosyal Güvenlik Kurumu görevde yükselme sınavı başvuruları 28 Ekim-11 Kasım 2016 tarihleri arasında alınmış olup, sınava katılacakların listesi 9 Aralık 2016 akşamı açıklanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu Görevde Yükselme Sınavı'na katılacak olan adayların listesini kamuoyuna aktarmıştır. 

Görevde Yükselme Sınavına başvuru yapan adayların içinden seçilen listeye haberimiz kapsamında erişim sağlayabilmektesiniz. Görevde Yükselme Sınavı'na katılıp 60 puan üzeri alan adaylar sözlü sınava katılacaktır. 

Tüm bu sınav süreci akabinde SOSYAL GÜVENLİK KURUMU'na 1059 müdür, müdür yardımcısı, şef ve memur alımı gerçekleştirilecektir. Görevde Yükselme Sınavı ücreti henüz belli olmamak ile beraber, ücret önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu GYS'ye katılacak adaylar listesi için lütfen TIKLAYINIZ
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Ara 2016 - 23:14 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler