Son Dakika: Bakan Açıkladı! Ulaştırma Bakanlığı 640 Personel Alımı Yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, katıldığı televizyon programında personel alımına yönelik merak edilen soruyu yanıtlandırarak; 640 personel alımı yapılacağını ifade etti...

Bakan Arslan, katıldığı TV programında, personel alımının yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruyu yanıtlandırdı. Merakla beklenen cevapta; Bakan Arslan 640 personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Kurum bünyesine yönelik yapılacak alımları bekleyenlere Arslan, sayının 1280 e tamamlanması için, daha sonra bir personel alım ilanı daha yayımlanacağını ifade etti... Ancak ilk personel alımının 1 aylık zaman dilimi içerisinde başlatılacağını da aktardı.

Açıklamasında; " Mühendis, Teknisyen ve Tekniker almamız gerekiyor. Bunu daha önce ifade etmiştim, 1280 kişiye ihtiyacımız var demiştim, konuyu Başbakanımıza arz ettim, Maliye Bakanımız ile de görüştük 640 kişilik alım için yakın zamanda yani 1 ay içinde ilana çıkacağız. " şeklinde konuştu...

detaylar gelecek...

kpsscafe.com.tr | KONYA

30 Mar 2017 - 10:37 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Denizcilik işletmecisi - Denizcilik İşletmeleri Yönetimi mezunlarına da kadro verilsin artik bu bölümün varlığının da farkına varın!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler