SGK Çalışanları Sosyal Medyada Birleşti 'Uzmanlık İstiyorlar'

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Personeli, uzmanlık isteklerini sosyal medya üzerinden düzenledikleri kampanyayla hükümete hatırlattı.

SGK Çalışanları Sosyal Medyada Birleşti 'Uzmanlık İstiyorlar'

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Personeli, uzmanlık isteklerini sosyal medya üzerinden düzenledikleri kampanyayla hükümete hatırlattı. Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarına uzmanlık verilmesi için Türk Büro-Sen çeşitli girişimlerde bulunmuş Kasım ayının başında SGK Başkanı Bağlı ile bir görüşme yapmıştı.

Sosyal Gvüenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı ise SGK 'nın uzmanlık kadrosu konusuna olumlu baktığını söyleyerek, "Biz de SGK olarak uzmanlaşmaya gitmek istiyoruz. Konuyla ilgili olarak çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışanlarımızın daha huzurlu ve mutlu olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda Sendikalarımızdan da destek istiyoruz." demişti. KPSS Cafe olarak , SGK Çalışanlarının haklı isteklerinin yanlarında olduğumuzu belirtiyor , müjdeli haber almalarını umduğumuzu söylüyoruz.

Kamunun tarafsız sesi Kpss cafe 500 bine yakın mobil indirmeyle Google tarafından paylaşılan istatistiklere göre en sevilen memur adayı sitesi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Kas 2017 - 18:59 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler