Sahte Memur Meslek Değiştirdi Vatandaşları 80 Milyon Lira Dolandırdı

Aydın'da çok sayıda kişiyi dolandıran kişi kıskıvrak yakalandı. Aydın'da bir süre önce 3 milyon liralık banknotların önünde fotoğraf çektirip bunu sosyal medya hesabından paylaşarak haberlere konu olan inşaat firması sahibi yüzlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklandı.

Sahte Memur Meslek Değiştirdi Vatandaşları 80 Milyon Lira Dolandırdı

Bir süre önce sosyal medyada paylaştığı 320 Milyon TL ile haber olan B.D isimli şahsın dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Seneler önce Adnan Menderes Üniversitesi'ne sahte diplomayla işe giren ve memur olarak görev yapan B.D. isimli şahıs bir süre sonra diplomasının sahte olduğu öğrenilince görevden atılmıştı. Daha sonra Aydın'da müteahhitliğe başlayan kişi, kısa süre içerisinde bölgenin en meşhur müteahhitleri arasındaki yerini almıştı.

Halkın güvenini kazanarak temelden daire satmaya başlayan B.D. kısa süre önce vatandaşlardan topladığı 80 milyon lira ile ortadan kaybolmuştu.  Piyasa fiyatlarının çok altında daire satan ünlü müteahhit B.D. geçtiğimiz hafta ortadan kaybolunca dikkat çekmiş, çok sayıda şikayet üzerine polis harekete geçmişti.  80 Milyon TL ile ortadan kaybolan B.D emniyet ekiplerinin başarılı operasyonu neticesinde Yalova'da yakalanmış ve Aydın'a getirilmişti.  Şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi. B.D.'nin haciz işlemleri sırasında da bir çok gariplik yaşandı.  Şahsın inşaatlarında çalışan işçileri dahi dolandırdığı öne sürüldü.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Mar 2017 - 17:44 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler