PTT Personel Alımı İle İlgili Son Gelişmeler!

PTT birçok kadroda memur alımı yapacağını açıklamıştı. Başvuru yapacak adaylar PTT tarafından yayımlanacak ilanları bekliyor.

PTT birçok kadroda memur alımı yapacağını açıklamıştı. Başvuru yapacak adaylar PTT tarafından yayımlanacak ilanları bekliyor.

Genel Müdür Kenan Bozgeyik yaptığı izahta 100. yılına kadar 100 Bin alım müjdesi vermişti. Adaylar PTT memur alım müjdesi beklerken, müracaat şartlarını değerlendirmek istiyoruz. Alımlarda KPSS koşulu aranacak mı? İşte Detaylar....

Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Kurumu PTT mektup, kargo telgraf, havale işlemleri, fatura ödeme gibi işlemler ile Türkiye’nin 81 il ve kazalarında geniş taşra örgütüne sahip bir kurumdur.

PTT A.Ş.’nin Türkiye genelindeki şubelerindeki dağıtıcı, veznedar, gişe görevlisi, eksper, teknisyen ve birçok değişik kadrolarda alımlar 2019 yılında artarak devam edecek..

2018 yılında PTT 5 Bin alım sonuçlarının açıklanmasının sonrasında yeni duyurular açıklanacak. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye genelindeki 81 ilin Ceo’su eşliğinde gelerek vaziyet değerlendirmesi yaptı. Burada 40 bin elemanı ile devam edildiğini, yeni alımların devam edeceğini, 40 bin olan eleman adedinin 2023 senesine kadar 100 Bin’e çıkarılacağını açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Daha evvel uygulanan alımlarda müracaat şartlarında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını bitirmiş olmaları, 35 yaşından gün almamış olmaları, müracaat yapılacak olan pozisyonların eğitim şartlarını taşımaları, yapılacak olan yazılı ya da sözlü sınavlarda etkin olmaları istenilmektedir.
Adaylar yeni ilanların açıklanmasını beklemekteler.

İlanlar yayımlandığında takipçilerimizi ve okurarımızı anında bilgilendireceğiz.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Kesin olmamakla birlikte bir önceki 5 bin kişilik alımda alım yapılan pozisyonlara göre alımların yapılacağı tahmin ediliyor. 5 bin kişilik alımların pozisyon dağılımları şöyle olmuştu;

Uzman Yardımcısı 250 kişi Mimar 20 kişi Mühendis 200 kişi Avukat 82 kişi Gişe ve büro memuru 2625 Tekniker 250 kişi Postacı 1623 kişi

'PTT ALIMLARINDAN HABERİM OLSUN'

PTT'nin yapacağı alımlardan haberdar olmak ve yeni ilanlar yayımlandığında cep telefonunuza bildirim almak için mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kullandğınız cep telefonunun uygulama mağazasına girip arama bölümüne KPSS CAFE yazıp yükleyebilirsiniz. İOS ve Android işletim sistemleri için iki ayrı uygulamamız mevcuttur. İsterseniz KPSS CAFE facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek de gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İOS uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

ANDROİD uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

Twitter hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız

Facebook hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

10 Ara 2018 - 13:31 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

bahar - ayın 15 i son dendi daha ilan yok ortada anlamıyorum niye insanları azda olsa ümitlendiriyorsunuz. ilan verip alıcağınızı aldınız dahada yayınlancak diyosunuz başvuru son günü 15 aralık ilan yok ortada yazıktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 13:31
07

sotö - o adamlar işe başladı bile bence uğraşmayın hiç.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 13:31
02

avakado - Ana Başlıktakı Lise mezunları basvuru yapabılecek mı ! ile ilgili bi açıklama neden yer almıyor haber yazı içerisinde? İşinizi yalanla dolanla yapmayın.. Adam gibi yapın patatesler ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 13:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler