PTT'den 5 Bin Sözleşmeli Personel Alımı Hakkında Açıklama

PTT A.Ş'den sözleşmeli personel alımına ilişkin açıklama geldi. PTT resmi sitesinden bu yıl ki 5 bin sözleşmeli personel alımıyla ilgili yapılan açıklamada Danıştay'ın kararına da yer verildi .

PTT'den Sözleşmeli Personel Alımı Hakkında Açıklama

PTT A.Ş'den sözleşmeli personel alımına ilişkin açıklama geldi. PTT resmi sitesinden bu yıl ki 5 bin sözleşmeli personel alımıyla ilgili yapılan açıklamada Danıştay'ın kararına da yer verildi .

PTT AŞ.'den kamuoyuna yapılan açıklamada, "Şirketimizce personel istihdamı 'Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinde Çalıştırılacak İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik' gereğince yapılmaktadır. Buna göre, personel alımlarına ilişkin işlemler devam etmekteyken, Basın Yayın İletişim ve Posta Emekçileri Sendikası tarafından anılan yönetmeliğin ilgili hükümlerinin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle açılan davada, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından verilen karar şirketimize 13 Eylül 2017'de tebliğ edilmiştir. Söz konusu kararla şirketimizce yapılan 2017/2 ve 2017/3 personel alımlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verilmiş olduğundan, ilgili alım süresinde başvuru yapan adayların mağdur edilmemesi ve ihtiyaç duyulan personelin istihdamı için gerekli düzenlemeler yapılarak mevzuat çerçevesinde yeniden personel alımı ilanına çıkılacaktır." ifadelerine yer verildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eyl 2017 - 12:10 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler