PTT 2 Bin 500 Sözleşmeli Personel Alımı KPSS Şartını Kaldırınca...

PTT Personel alımı ne oldu da unutuldu. PTT personel alımları konusunda neden tutarsız?.PTT'nin sözleşmeli personel alımı için aylardır ilan bekleyen adaylar soruyor.

GALİBA! PTT Sözleşmeli Personel Alımında KPSS Şartını Kaldırınca İhtiyaç da Ortadan Kalktı 

PTT'nin sözleşmeli personel alımı için aylardır ilan bekleyen adaylar, yönetmelik değişikliğini hatırlatarak 'Demek ki ihtiyaç kpss imiş, kpss şartı kalktıktan sonra ihtiyaç da ortadan kalktı ki, bu yüzden ilana çıkmıyorlar' diyor. Kamu personeli adaylarının yandaş sitesi kpss cafe'ye bu konuda çok fazla mesaj geliyor, yetkililerden ise ses seda çıkmıyor.

PTT'nin Personel alımlarıyla ilgili usul ve esasları düzenleyen ve personel istihdamındaki bekletilen süreci ortadan kaldıran yönetmelik 24 Aralık 2017 tarihinde OHAL kapsamında KHK'dan sonra çıkmıştı.  İlgili OHAL KHK'sında hali hazırda sadece güvenlik soruşturması süren adayların mağduriyeti giderilmiş, atama işlemlerinin başlayacağı belirtilmişti.

Bir diğer ilan içinse PTT'den yapılan duyuruda kurumun 2017/3 ile gerçekleştirmeyi planladığı 2500 personel alımının iptal edildiği, başvuru yapan adayların ileriki tarihlerde yayımlanacak ilanlara tekrar başvuruları talep edilmişti.

Süreç Kafa Karıştırıcı

- PTT 1750 Personel alım ilanına çıktı, adaylar süreci başarıyla tamamladı, danıştay karar verdi süreç durdu, KHK çıktı süreç tekrar başladı...

-PTT 2500 personel ihtiyacı için ilana çıktı, Danıştay karar verdi, yönetmelik durduruldu, yeni yönetmelik yayımlandı, ilgili ilan iptal edildi, yeni ilan yayımlanacağı söylendi. YAYIMLANMADI.

KPSS Şartıyla personel alımı vaad eden ve binlerce adaydan başvuru alan PTT'nin 2500 gibi büyük bir personel ihtiyacı ne oldu da ortadan kalktı ve aylardır ilan yayımlanmıyor.

Kafalar Karıştı , Demi?

KPSSCAFE - ANKARA

01 Mar 2018 - 12:00 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Servet - Ben 35 yaşındayım diye geçen sene benim başvurum kabul edilmedi ama aynı işyerinde beraber çalıştığım 42 yaşındaki adamı aldılar... kendi yalakalarını alacaklardır onların isimlerini belirlemek için ertelemişlerdir. Aklıma başka sebep gelmiyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:00
07

Önemsiz...... - Çünkü alacakları adamlar hazır;yani herkes kendi adamını işe sokacak.....DURUM APAÇIK ORTADA DEĞİL Mİ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:00
06

Ebru - Aylardır bekliyoruz, kendi bölümümüzda çalışmak varken, bizleri neden özel sektöre sürüklüyorlar.En kısa zamanda bir alım istiyoruz, lütfen artık o tarihi açıklayın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:00
02

Bahar - Aynen bir alimin olmasini bekliyoruz okuduk bolumumuzden atanmak varkrn ozel sektorde calisiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:00
01

Seyit - Bakan Ahmet Arslan hangi sözünü tuttu ki? Sayın Binali Yıldırım ve Lütfi Elvan döneminde Ulaştırma Bakanlığında işler yolunda gidiyordu bu bakan eline yüzüne bulaştırdı. Şimdi birileri çıkıp 3.köprü havaalanı demesin diğer Bakanlar döneminde olsa çok daha sağlıklı, hızlı ilerler ve personel alımlarında bu denli lakayt olunmazdı... Ben ptt 2017/3 mağduruyum mesela bizler mülakata girmeye hak kazandık ama alımlar iptal oldu diğer Bakanlar olsa bence buna müsaade etmezdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Mart 12:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler