Polis Akademisinden 19. Dönem POMEM Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı , 19. Dönem POMEM sınavını asıl ya da yedek kazanmış olan fakat askerlik sebebiyle okula kayıt yaptıramayan adayların Erzincan POMEM Müdürlüğü'ne planlamasının yapıldığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 19. Dönem POMEM sınavını asıl ya da yedek kazanmış olan eğitime başlaması gerektiği halde silahaltında olduğundan planladığı okula kayıt yaptıramayan adayların planlamasının Erzincan POMEM Müdürlüğüne yapıldığı bildirildi.

Polis Akademisi Başkanlığı'nca yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi :

19. Dönem POMEM sınavını asıl veya yedek olarak kazanmış olup eğitime başlaması gereken tarihte silahaltında olduğundan planlandığı okula kayıt yaptıramayan ve 22/06/2018 tarihi itibariyle terhis olduğu anlaşılan adayların planlaması Erzincan POMEM Müdürlüğüne yapılmıştır.

Planlaması yapılan adayların 28/06/2018 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimine katılmak üzere 27/06/2018 tarihi saat 17.00'ye kadar Erzincan POMEM Müdürlüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlanen tebliğ olunur.

PLANLAMA SONUÇLARI /

KPSSCAFE - ANKARA

22 Haz 2018 - 22:08 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

CAN - Artık şu yasla ilgili yspilsın yeter artık PÖH te düzetildi POMDM PAEM kaldi bir sey söylenmeli artık bizlerede yazik aglamaktan yalvarmaktan usanir olduk en azindan bir sey söylensin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08
06

Vatan Sevdalisi - Ya Allah askina su yas pomemde duzeltilsin 32 33 olsun fuy sesimizi sayin ic isleri bakanimiz bu feryat bir gencligin mahvoluş sesidir. 1 2 yahut 3 yasla hayatimiz tarumara donuyir artik yukseltin nolur şu yaslari da biz de polis olabilelim pomemde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08
05

Ferda - Lütfen yaş sınırı 32 33 olsun fiziki ve verimliligede bakilarak degerlendirilsin. Hakiketen gecnlik mahvoluyo Sayın bakanim lutfenn şartlarda degisiklik olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08
04

Levent küçük - Aynen iki ayla sınava giremiyorum.yaş sınırı 32-33 olsun.Bizlere yazık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08
03

Ahmet - Ey kulaklarına pamuk tıkamış uyur gezer içişleri bakanı 2 mm böbre taşından elediginiz mahalle bekçileri var.doktorlar olur raporu verdiği halde.farzetki bu adam bu taşı düşürdü bor ara kendi böbreğini de baldır.sen emniyetin başısin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08
02

Esra - Ya Allah rızası için bir Myo birde lisans bitirdim yaş 34 hala belki memur olurum diye umutlaniyorum 35 yaş sınır olsun bari. Allah aşkına özel sektör canıma okudu. Tak etti artik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 22:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler