ÖSYM'den Önemli Hatırlatma! Memur Adayları Dikkat! Sınav için Son Şans!

Memur olmak isteyen ve KPSS'deki başvuru sürecini kaçıran adaylara ikinci fırsat! ÖSYM'nin 2017 ALES, LYS , KPSS ve Adalet Bakanlığı sınavları konusunda aldığı karar büyük beğeni topladı.

ÖSYM'den Önemli Hatırlatma! Memur Adayları Dikkat! Sınav için Son Şans!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinden dün yayımlanan duyuru KPSS başvurusunu çeşitli sebeplerden dolayı yapamayan memur adaylarının yüzünü güldürmüştü. ÖSYM resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede kuruma gelen yoğun talep üzerine 2017 ALES, LYS , KPSS ve Adalet Bakanlığı sınavları için geç başvuru işlemlerinin kabul edileceği bildirilmişti.

Buna Göre ; 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ile 2017-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) başvuruları 3 Mayıs 2017 tarihine kadar, 2017-KPSS A Grubu -Alan Bilgisi başvuruları 4 Mayıs 2017 tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar başvurularını ais.osym.gov.tr adresi üzerinden kolaylıkla yapabilecekler. ÖSYM'den yapılan resmi bilgilendirme şu şekildeydi ; 

Merkezimizce basılı ortamda yapılan her bir sınavın başvuru süresinden sonraki bir tarihte tek gün ile sınırlı olmak üzere bir geç başvuru günü belirlenmesine, geç başvuru gününde başvuranlardan artırımlı sınav ücreti alınmasına, bu sınav ücretinin ilgili Sınav Kılavuzunda belirlenmesine ve belirlenen sınav ücretinin sadece internet bankacılığı üzerinden geç başvuru gününde en geç saat 23.59’a kadar yatırılabilmesine, geç başvuru tarihinde başvuran adayların sadece Ankara ilinde sınava alınmalarına, bu çerçevede sınav takviminin bu yönde güncellenmesine,

Başvuru tarihi sona ermiş ancak sınavı henüz yapılmamış olan aşağıdaki bağlantıda belirtilen sınavlarda tabloda verilen geç başvuru tarihlerinde, süresi içerisinde başvuru yapmayan adayların bir gün süre ile başvurularının alınmasına, ilgili Sınav Kılavuzlarında belirtilen sınav ücretinin sadece internet bankacılığı üzerinden artırımsız olarak geç başvuru gününde saat 23.59’a kadar yatırılabilmesine, bu sınavlara başvuran ve ücretini yatıran adayların tercih edecekleri sınav merkezlerinde sınava alınmalarına karar verilmiştir."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 16:37 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler