Öğretmenler Atama Bekliyor!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Öğretmen Memurların MEB bünyesinde değerlendirileceğini açıklamasından sonra öğretmen ataması bekleyenler ile öğretmen memurlar arasında tatlı bir çekişme başladı. Hali hazırda memur olan öğretmenler, öğretmenlik mesleğine hasret çekerken, öğretmen olarak atanmayı bekleyen öğretmenler müjdeli haber bekliyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Öğretmen Memurların MEB bünyesinde değerlendirileceğini açıklamasından sonra öğretmen ataması bekleyenler ile öğretmen memurlar arasında tatlı bir çekişme başladı. Hali hazırda memur olan öğretmenler, öğretmenlik mesleğine hasret çekerken, öğretmen olarak atanmayı bekleyen öğretmenler müjdeli haber bekliyor.

Daha önce Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Memurluk Kazanmış Tüm Öğretmenlere MEB'de İhtiyacımız Var! açıklamasını haber yapmıştık.

Öğretmen Atamaları Mücadele Formu isimli bir sosyal medya grubu basın açıklaması yayımlayarak öğretmen atamalarına dikkat çekmeye çalıştı.

KPSS CAFE olarak her zaman memur olma, öğretmen olma hayali kuran takipçilerimizin ve okurlarımızın seslerini daha yüksek duyurmak adına elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.

Basın açıklaması şöyle;

Öğretmen atamaları mücadele platformu olarak kurulduğumuz günden beri öğretmen atamaları mücadelesinin tam ortasında yer aldık. Bu işi kişisel menfaatler ve bireysel arzular dışında tutup bir memleket meselesi olarak gördük.

Çektiğimiz sıkıntılar ve yaşadığımız haksızlıklar karşısında ataması yapılmayan öğretmenlerin sesi olmak istedik. Olmaya da devam edeceğiz. Önümüzde çok kritik bir süreç var. Bu süreçte tek ve ana hedefimiz yeni bir öğretmen ataması olacaktır.

Bu süreçte;

Şubat (yasal olarak ana atama ) atamasını almak yegane ve tek amacımız olacaktır. Bu uğurda geçtiğimiz yıllara nazaran daha 4sert ve /*etkin bir tavır sergileyeceğiz. Sahada önem arz eden ve sizlerden oluşan kuracağımız bir Ankara ekibi ile bütçe görüşmelerinin yapıldığı bu süreçte gerekirse her gün mecliste olacağız. Sendikalarla yarından tezi yok ortak bir görüşme ayarla, destek isteyeceğiz. Toplumun her kesiminde sesimizin daha fazla duyulması için bunu sosyal medya etkinlikleri ile destekleyeceğiz. Bu süreç içinde siyasi parti liderleri ile daha içli dışlı olacağız. Sosyal medya haber sitelerine her gün haber olup ulusal basında ses getirecek işler yapmak hedefe ulaşmadaki önemli ayaklardan olacaktır. Yaklaşan seçim döneminde özellikle muhalefetin desteğini alıp fazlasını değil hakkımızı almak için mücadele edeceğiz. Belirli görüşmeler ve süreçler sonucunda gerekli sonuçlar alınmadığı takdirde Ankara'da omuz omuza bir eylem ( basın açıklaması ) düzenleyeceğiz.

Yıllarca eğitim aldık okuduk emek verdik hem biz henı ailelerimiz yıprandı. Kısacası bıçak kemiğe dayandı.

Kuruluş mottomuz olan  "Tüm branşlar adına tek yürek " olma ilkesiyle branş kavgasını ve bölünrnüşlüğünü kenara bırakıp ana hedef ve ana atama olan Şubat ataması tek önceliğimiz olacaktır. Malumunuz ana atama olmadan branşlara da atama olmayacaktır.

Binleri bizden geleceğimizi saklıyorsa biz bunun için savaşmak durumundayız. Kaybedecek korkacak bir şeyimiz asla yok.

Bu süreç içerisinde grubun birlik ve bütünlüğünü bozup fitne çıkartanlar Itkesinlikle gruptan uzaklaştırılacaktır.

Burada sizlere düşen bu mücadeleye sahip çıkmaktır. Kendi geleceğimizi yine bizlerin azim ve kararlılığı belirleyecektir.

Son olarak tüm grup ve topluluklara çağnm ayrı gayn demeden gelin birlik olalım. 450.000 insanın kaderini salt 2 dudak arasına bırakmayalım.

Biz yöneticiler olarak üstümüze düşen vazifeyi fazlasıyla yapacağız bundan kirnsenin şüphesi olmasın.

ÖĞRETMEN ATAMALARI OLDUĞUNDA BİLDİRİM ALMAK İSTİYORUM

Öğretmen atamaları ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Kullandğınız cep telefonunun uygulama mağazasına girip arama bölümüne KPSS CAFE yazıp yükleyebilirsiniz. İOS ve Android işletim sistemleri için iki ayrı uygulamamız mevcuttur. İsterseniz KPSS CAFE facebook ve Twitter hesaplarını takip ederek de gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İOS uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

ANDROİD uygulamamızı indirmek için >>> buraya tıklayınız

Twitter hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız

Facebook hesabımızı takip etmek için >>> buraya tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Kas 2018 - 00:31 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Oğuz - Öğretmenler bekliyor da ZİRAAT MÜHENDİSLERİ Beklemiyor mu ? 18 aydır atama yok başkanlıkta bir kez bile mühendislerin haberini yapmadınız sesimizi duyurmamıza yardımcı olmasınız ?? Sayın KPSS kafe

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 00:31
02

Genç - Atamayan öğretmen açken. Atanmışlara rahatlık batıyor anlaşılan. Kurumlar arası geçişler kaldırılmalı. Madem memurluğu beğenmiyorsanız neden memur oldunuz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 00:31
01

muallim naci - artık bu 2012 yılında getirilen adaletsizlik son bulmalı ve memur öğretmenlere tekrardan milli eğitimde öğretmenlik yolu açılmalı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 00:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler