O Bölümlerden Mezun 3 Bin 200 Kişi Kamuya Alınacak! Başvurular Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 3 bin 200 sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci devam ediyor.

O Bölümlerden Mezun 3 Bin 200 Kişi Kamuya Alınacak! Başvurular Sürüyor
O Bölümlerden Mezun 3 Bin 200 Kişi Kamuya Alınacak! Başvurular Sürüyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 3 bin 200 sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci devam ediyor.

Bakanlık resmi sitesinden ve Spor Genel Müdürlüğü'nün resmi sayfalarından "SÖZLEŞMELİ SPOR UZMANI VE SÖZLEŞMELİ ANTRENÖR ALIMI DUYURUSU" başlığı altında yapılan resmi duyuruda alımla ilgili, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün merkez ve/veya taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 3289 sayılı Spor Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Spor Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör Çalıştırılması Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan KPSS (B) grubu (KPSS P3) puan türünden en az 50 (elli) puan almak şartıyla, yapılacak sözleşmeli personel giriş sınavı ile 1800 Antrenör ve 1400 Spor Uzmanı (1050 Spor Eğitim Uzmanı, 98 Spor Psikoloğu, 111 Spor Fizyoterapisti, 52 Spor Beslenmecisi, 42’si Kadın ve 47’si Erkek, 89 Spor Masörü) olmak üzere toplam 3200 sözleşmeli personel alınacaktır. Sözleşmeli personel giriş sınavı 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren sözlü sınav usulü ile 15 farklı merkezde 16 komisyon tarafından yapılacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

Söz konusu alım için başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor : 

1) Türk vatandaşı olmak,

2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3) Başvuru tarihinin son günü itibariyle 60 yaşından büyük olmamak,

4) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçları ile şike veya teşvik primi suçlarından mahkum olmamak,

5) Erkek adaylarda askerlikle ilişkisi olmadığına dair terhis belgesi, en az bir yıllık tecil belgesi vb. belgeleri ibraz etmiş olmak (Askerde olan adaylar da sınava başvurabileceklerdir. Ancak, yoklama kaçağı ve bakaya durumunda bulunan adayların sınava başvuruları kabul edilmeyecektir.) ,

6) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak, 7) 7/1/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliğine veya ilgili federasyon disiplin talimatına göre bir defada altı aydan fazla, değişik suçlardan toplam bir yıldan fazla veya doping suçu nedeniyle ceza almamış olmak.

Mezuniyet Şartları 

18 Mayıs 2018 tarihi itibariyle http://basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden başlayan başvuru süreci 4 Haziran 2018 saat 18.00'e kadar devam edecek. Başvuruda bulunacak adayların İlgili sayfada yer alan Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör Alımı Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerekiyor. Başvuru sırasında elektronik ortamda talep edilen belgeler şu şekilde olacak: 

KPSSCAFE - ANKARA

20 May 2018 - 13:21 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler