Nüfus Dairelerine Personel Alınmayacak mı? Personel İhtiyacı var Ama İlan Yok!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personelinin sendikalar aracılığıyla sürekli gündeme getirmeye çalıştığı 'Personel ihtiyacı ve mesai ücretleri' konusu nedendir bilinmez son zamanlarda tamamiyle yok sayılmaya başlandı.

Nüfus Dairelerine Personel Alınmayacak mı? Nüfus Dairelerinde Personel İhtiyacı var Ama İlan Yok! 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personelinin sendikalar aracılığıyla sürekli gündeme getirmeye çalıştığı 'Personel ihtiyacı ve mesai ücretleri' konusu nedendir bilinmez son zamanlarda tamamiyle yok sayılmaya başlandı.

PERSONEL DE YENİ ÇALIŞMA ARKADAŞI TALEP EDİYOR

Yeni kimlik kartları, pasaport işlemleri ve diğer konular nedeniyle son zamanlarda iş yükü iyiden iyiye artan personelin hem mesai ücretleri konusunda haksızlık yaşadığı iddia ediliyor, hem de personel ihtiyacının artık ayyuka çıktığı belirtiliyor. Bir çok nüfus dairesinde personeller sendikalara durumlarını iletiyor, sendikalar aracılığıyla konu hem Bakanlığa hem de kurum genel müdürlüğüne iletiliyor. 2018 yılında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne personel alımı için Maliye Bakanlığı'ndan onay çıkmıştı.

EN AZINDAN ALIM TARİHİ VE KONTENJAN AÇIKLANSIN!

Söz konusu alımlar için hükümet Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne 1200'ün üzerinde V.H.K.İ  kadrosu ihdas etmiş, mühendis, tekniker, avukat alımları için de gerekli izinler verilmişti. Alımlarla ilgili bir duyuru bekleyen adaylar daha fazla beklemek istemiyor. En azından alım gerçekleşecek mi, gerçekleşecekse ne zaman , kaç kişilik alım yapılacak?  bu soruların yanıtlanması elzemdir.

KPSSCAFE - ANKARA 

07 Mar 2018 - 10:32 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler