Nüfus Dairelerine 2 Bin Memur Alımı için Ne Bekleniyor?

İzin çıktı , açıklamalar geldi! FAKAT! İlan hala gelmedi. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 2 Bin memur alımı için sabırsızlık sonlandırılmalı! ilan artık yayımlanmalı.

Nüfus Dairelerine 2 Bin Memur Alımı için Ne Bekleniyor?

Memur adaylarının sesi, memurlar için son dakika haberlerinin merkezi kpsscafe.com.tr Soruyor! İzin çıktı, Referandum sonlandı! memur alımı için daha ne bekleniyor?

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne 2 bin personel alımı için gerekli izinlerin Maliye Bakanlığı tarafından verildiğini daha önceki haberlerimizde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. Bu konuda geçen haftalar hatta aylara rağmen hala somut bir adım atılmış değil. Adaylar daha fazla beklenilmeden alım konusundaki takvimin açıklanmasını bekliyor.

2016 KPSS'de Rekor 

FETÖ 'nün alçak darbe girişiminin sonrasında kamuda FETÖ'den boşalacak kadrolara liyakata göre alımların yapılacağını ve alımların artık daha adaletli bir ortamda gerçekleşeceğini düşünen insanlar KPSS'ye akın etmişti. Fakat gerek ekonomik gerekçeler, gerekse kamu personeli reformu çalışmaları nedeniyle her yıl olduğundan daha az bir memur alımı ile karşı karşıya kalmıştı. Kadrolu alımlar bir kenara insanlar sözleşmeli alımları dahi dört gözle bekler olmuştu.  Öyle ki bazı pozisyonlara (Hizmetli vb...) çok çok yüksek puanlarla başvuran adayları görüyoruz. Kısacası insanlar Kamu Personeli olamayacaklarını, bunun KPSS ile mümkün olmadığını, sadece torpille bu işin gerçekleşeceğini düşünmeye başladılar. Bu yüzden İçişleri Bakanlığı'nın elini çabuk tutup, hem nüfus dairelerinde görevli memurların iş yükünün azaltılması , hem de binlerce gencin umutla beklediği alımların gerçekleşmesi için personel alım takvimini açıklaması gerekmektedir.  İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun bu tür konulardaki hassasiyeti bilinmektedir. Bu konuda vereceği talimatlar binlerce gencin yüzünü güldürecektir.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Nis 2017 - 11:17 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Abdullah - Cok dogru dediniz simdi onlisans elektrik mezunuyum kpss 65 aldim ama asgari ucletle calisiyorum.Ankarada bnm de dayim olsaydi bende kimseye muhtac olmazdim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:17
05

meltem - alımlar olurda inş lise mezunları da alınsın :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:17
02

Gülüzar - İnşAllah önlisans mezunu işletme yönetimini de alimlar arasina alirlar işsizlikten biktik artik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:17
01

Seda karlıkli - Bizler 3163isletme mezunları olarak alimda yer almayı ümit ediyoruz. Yeter artık 90puanla atanamadik burda bari yüzümüz gülsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 11:17


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler