Müfettiş Yardımcılarının Atama Kararları Başbakanlık'a Gönderildi

Vergi Müfettiş Yardımcılarının atama kararları hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada atama kararlarının Başbakanlık'a gönderildiği belirtildi.

Vergi Müfettiş Yardımcılarının atama kararları Başbakanlığa gönderildi.

Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) Genel Başkanı Özgür Kubuş ile İstanbul Şube Başkanı Musa Deniz, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e bir ziyarette bulundu. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makam odasında gerçekleşen ziyarette VMD Genel Başkanı Kubuş, derneğin faaliyetleri ve yayınları hakkında kısa bir bilgi verdi.

Vergi Denetim Kurulu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekleriyle kurulduğunu ve büyük bir reform olarak gördüklerini dile getiren Külünk, ülke ekonomisine önemli katkı sağladığını belirtti.

Külünk, üç yıldır terfi bekleyen 1, 2, 3, 4 promosyon vergi müfettiş yardımcılarının atama durumlarını yakından takip ettiğini dile getirdi ve atama dosyalarının Başbakanlık'ta olduğunu ve güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra atamaların yapılacağını ifade etti.

VMD Genel Başkanı Kubuş, Milletvekili Külünk'e kendi yayınları olan Beyanname Düzenleme Rehberi ile plaket takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Kas 2017 - 11:15 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler