Müezzinoğlu Açıkladı; 'Kamu çalışanı reformu yapılmazsa...'

Mehmet Müezzinoğlu, kamu çalışanları hakkında önemli açıklamalar yapar iken, emeklilikte yaşa takılanlara da değindi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin kamu çalışanı reformuna ihtiyacı olduğunu açıkladı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, ülkemizin kamu çalışanı reformuna fazlası ile ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

''Bu ülke, kamu çalışanı reformunu yapmazsa, çağdaş, uygar, medeni ve dünya ile yarışan bir ülke olamayız. Bu yönde bir reforma bu ülkenin ihtiyacı var."

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, son zamanlarda memuriyetin ne kadar önemli bir misyon üstlendiğini bu kelimeler ile ifade etti;

"Memurlarımızın birinci derecede sorumluluğu, taşıdığı sıfatın gereğini yapmaktır ve 80 milyona hizmet etmektir. Bu alandan çıkıp da aklını, vicdanını farklı yere veren, FETÖ, PKK, DHKP-C gibi farklı yerlerden talimat alıyorsa ve farklı yerlere hizmet ediyorsa bunların kamu güvencesi adı altında millete ihanet etmelerine müsaade edemeyiz. Böyle bir devlet yönetimi olmaz." 

Mehmet Müezzinoğlu, memurların en büyük sorunu olan emeklilikte yaş sorunu hakkında "Daha önce söyledim, takılmaya devam edecekler." dedi. 

Çalışma BAKANI, ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatmaya devam edeceklerini söyledi. "Yönetici vicdanını kanatması gereken bir süreci yaşıyoruz. Karınca kararınca, yaraya merhem olsun diye projeleri hayata geçiriyoruz. Bugün imzalayacağımız hibe programıyla 145 projeye özellikle Roman kardeşlerimize destek olacağız. Onların istihdamına, onların eğitimine, onları sosyal yaşama insanca ve vicdana sığacak koşullarda yaşamasına katkı sağlayacak adımları atacağız.'' diyerek yapacakları desteği açıkladı.

Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 13:21 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler