MSB Personel Alım Sınav Sonuçları Erişime Açıldı

Milli Savunma Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında heyecan içinde beklenen personel alım sınav sonuçları açıklandı. Alım hakkındaki tüm bilgiler ile MSB yazılı sınavı sonuç ekranı haberimizde sizleri bekliyor.

MSB Personel Alım Sınav Sonuçları Erişime Açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sınav sonuçları adayların erişimine açıldı!

Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan sözleşmeli personel alım ilanı başvurularının ardından yapılan yazılı sınav sonuçları sonunda açıklandı. Adaylar heyecan ile beklediği yazılı sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecek.

Milli Savunma Bakanlığı 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı sınav sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

Milli Savunma Bakanlığı personel alım yazılı sınavına giren tüm adayların heyecan içinde beklediği o sonuçlar 17 Ocak 2017 tarihinde MSB resmi web sayfasından adaylara aktarıldı.

Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları ardından bir de sözlü sınav yani mülakat yapılacak. Bu sınavın tarihleri MSB tarafından  1-3 Şubat ile 6-10 Şubat 2017 tarihleri olarak açıklandı.  MSB Devlet Memurları Eğitim Merkezi Komutanlığı (Emniyet Mah. Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle Ankarada yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı bu alımlar kapsamında bünyesine 30 sözleşmeli bilişim personeli katacak. Adayların sınav sonuçlarına TC Kimlik numaraları ile ulaşabilecek.

Milli Savunma Bakanlığı 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı sınav sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

17 Oca 2017 - 20:01 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler