Minik Cumhurbaşkanı: " Ben Daha 10 Yaşındayım Ama..."

23 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı koltuğuna vekaleten oturan 10 yaşındaki Yiğit Türk , bir an önce ülkesine ve milletine hizmet etmek istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koltuğunu Yiğit Türk'e Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gelenekleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koltuğunu 4'üncü Sınıf öğrencisi Yiğit Türk'e devretti. 

Erdoğan ve minik öğrenci arasında oldukça neşeli diyaloglar geçerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen Anayasa Değişikliği Referandumunun evet çıkması sonrasında AK Parti'ye üyeliğiniz olacak mı? şeklindeki soruyu da yanıtladı. Erdoğan, "Niye olmasın? Madem ki veriyor bu hakkı, bu yetkiyi; dediği gibi niye olmasın?" dedi.

Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili, "Dünyada olmayan sadece bizde olan bir ulusal çocuk bayramını kutluyoruz. Bu, bizim egemenliğimizin adeta nişanesi olan bir bayram. Derslerinizde size üstün başarılar diliyorum. Hiçbir zaman anne ve babalarınız 'öf' bile demesin. Onlara bunu dedirtmeyin. Bizim varlık sebebimiz olan öğretmenlerimizin de kıymetini bilerek, hep söylerim 3 kişinin elini öpeceksiniz: Baba, anne öğretmen. Başka kimsenin elini öpmeyeceksiniz, derim. Öyle çıkar bazen ellerini, ayaklarını uzatanlar çıkar. Bunları hep gördük bu ülkede; ama bundan sonra bunlar olmayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan koltuğu devralan 10 yaşındaki Yiğit TÜRK, milletvekili seçme yaşıyla ilgili , "Ben 10 yaşındayım. Bir an evvel ben de ülke yönetimine katılıp, gece gündüz demeden ülkeme hizmet etmek istiyorum. Seçilme yaşı 18 değil, hatta daha erken bile olabilir bence; ne de olsa Fatih Sultan Mehmet'in kaç yaşında tahta çıkıp, kaç yaşında İstanbul'u fethettiğini hepimiz biliyoruz" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 14:16 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler