Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı :" 'Evet Demek Daha Adaletli Bir Dünyanın Öznesi Olmaktır"

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Anayasa Referandumu Halk Oylamasına ilişkin 'evet' çağrısında bulundu.

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı :" 'Evet Demek Daha Adaletli Bir Dünyanın Öznesi Olmaktır"

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Batman'daki halk buluşmaları programına katıldı ve burada referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uslu : "Güçlü Türkiye’nin öznesi, güçlü memur ve güçlü çalışanlardır. 'Evet' diyelim, istikrarı sağlayalım emekçilerin yüzünü güldürelim. Koalisyon dönemlerinde ezilen işçi, üzülen memur, kaybeden Türkiye oluyordu. İstikrar dönemlerinde ise güçlü işçi, güçlü memur daha müreffeh bir Türkiye görüyoruz. Biz, koalisyon pazarlıklarıyla çalışanımızın cebi boşalmasın diyoruz. İstikrarla gelen büyümeden, çalışan kazansın, daha güçlü Türkiye’nin de önü açılsın diyoruz.

'Bir Çiçekle Bahar Olmaz Ama.. Her Bahar Bir Çiçekle Başlar' diyen Erbakan hocamız gibi, sizler de bir Evet’le güçlü Türkiye yolculuğunu başlatabilirsiniz. Bir “Evet”, zalimin zulmünü durdurmak için sorumluluktur, bir 'Evet', mazlumun yanında saf tutmaktır, bir 'Evet', daha adaletli bir dünyanın öznesi olmaktır, bir 'Evet', ekmeğin büyümesine, emeğin değerlenmesine vesiledir. Gelin, “Evet”le Türkiye’nin baharını başlatalım." dedi 

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

10 Nis 2017 - 14:33 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler