Memur-Sen'den 4/B , 4/C ve Taşerona Kadro Çağrısı

Son Dakika: Memur-Sen'den taşerona, 4B ve 4C'li personele kadro çağrısı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, taşeron, 4B, 4C gibi statülerdeki personelin kadro çağrılarını dillendirdi.

Memur-Sen'den 4/B , 4/C ve Taşerona Kadro Çağrısı 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 4/C, Taşeron ve sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyledi. Ali Yalçın, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın değerinin vücut bulduğu bir coğrafyada yaşıyoruz.

Fakat, 4/C, taşeron işçiliği, sözleşmeli istihdam gibi, insanca yaşamayı, insanı yaşatmayı zorlaştıran istihdam türlerini halen uyguluyoruz. Kadrosuz değil, sorunsuz istihdamın hedeflenmesini bekliyoruz. 4/B, 4/C kapsamında istihdam edilen kamu görevlilerinin kadro beklentisinin karşılanmasını istiyoruz" dedi.  Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 1 Ağıstos'ta başlayacak toplu sözleşme süreciyle ilgili konuştu, "Hükümet tarafının kamu görevlilerini tatmin edecek tekliflerle masaya gelmesi gerekiyor. Siyasi iradenin ve Kamu İşverenin bize sunacağı teklifler kamu görevlilerini ve bizleri gücendirmemeli, germemeli" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Tem 2017 - 20:57 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mehmet - İnşaAllah kadro bu süreçte gelir yoksa işimiz çok zor....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:57
07

Yusufeli genç - Taşeronaa kadro yoksa oyda yok artık kandirmaisnlarr bizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:57
06

kafagidik iste - kadroyu beklerken işten cikarilacagiz artik taşeronu ticari rant kapısı yapmasınlar herşeyi ticarete döktüler bizi sadece seçimlerde hatırlıyorlar o yüzden yaşasın taseron yaşasın asgari ücrete talimlik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:57
03

TAŞERON - TAŞERON DA GÜVEN KALMADI 15 TEMMUZ DENDİ HER ŞEYİ ÇÖZDÜNÜZ TAŞERON 2 YILDIR ÇÖZÜLMEDİ 2016 TAŞERON % 99 TAMADI NE OLDU TALİMATLAR NE OLDU YENİ BAKAN NE YAPACAK TAŞERON KİME GÜVENECEK YETER ARTIK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:57
02

16spor - İlk etapta 4-C lilerin 4-B ye geçişi sağlanacak hedefi konmuştu 4-C lilerde buna razıydı ama malesef hükümet söz verdiği halde Memur-Sen de takip sözü vermesine rağmen gerçekleşmedi,şimdi Memur -Sen in amacı 4-C liye tam kadro olmalıdır,bunu başarmak için gerekirse masaya oturma şartı koşmalıdır.Çünkü Memur -Sen in bu kadro sahiplerine borcudur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 20:57


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler