Memur Olmak İsteyenler Dikkat! Hükümetten 2018 Yılı Memur Alımlarıyla İlgili Flaş Açıklama!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018 yılı kamu personeli atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2018'de kaç memur alımı yapılacak? sorusuna yanıt geldi...

Memur Olmak İsteyenler Dikkat! Hükümetten 2018 Yılı Memur Alımlarıyla İlgili Flaş Açıklama!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2018 yılı kamu personeli atamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Ağbal, gelecek yılda bu sene olduğu gibi sınırlı sayıda kamu personeli alımı yapılacağını hatırlatarak, "Gelecek yıl öncelik öğretmen, hakim, savcı, sağlık personeli ve araştırma görevlisi alımlarında olacak. Geçen yıllarla benzer rakamlar olacağını söyleyebilirim." dedi.

Son yılların en çok konuşulan konularından birisi haline gelen sanal para birimi Bitcoin ile ilgili tartışmalarada değinen Naci Ağbal, "Uluslararası finans sistemini orta ve uzun vadede derinden etkileyecek gelişme. Şu anda başlangıç aşamalarında ama bu alanın mutlaka kontrol alına alınması, kural ve kaidelere bağlanması lazım. Bu konuda da uluslararası finans sisteminde birtakım gelişmeler mutlaka olacaktır. Türkiye de her zaman olduğu için bu gelişmelerin içinde yer alacak.

DOLARIN SEVİYESİNE BAKACAĞINIZA İŞİNİZE GÜCÜNÜZE BAKIN

Millet doların seviyesine bakacağına, otursun işine gücüne baksın. Millet oturmuş kalkmış 'Üç ay sonra, altı ay sonra dolar kuru ne olacak...' Sanki falcılar. Bunu yaparak 'ekonomistim' diyenlere de şaşırıyorum.Güçlü ekonomik ivme yakaladık. Bütün bu parametreler ekonomideki gelişmeleri etkiliyor. Kurun seviyesine ilişkin teknik değerlendirmeler olur, buna saygı duymak lazım ama onun dışında 'geleceği gören kahin' edasıyla doların seviyesine ilişkin ölçü, rakam biçenlere kimse bakmasın. Herkes işine, gücüne baksın." dedi.

DİĞER MEMUR ADAYLARIYLA MEMURLUK HAKKINDA SOHBET ETMEK , ARKADAŞLIK KURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR GELİYOR

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Eyl 2017 - 11:35 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler