Memur Alımlarında Mülakatlar Kaldırılmalıdır Kampanyası Devam Ediyor

Memur ve öğretmen alımı söz konusu olduğunda en çok gündeme gelen konulardan birisi de mülakatlardır. Türkiye Kamu-Sen konuya dair başlattığı kampanyada mülakatların kaldırılması gerektiği...

Memur Alımlarında Mülakat Sistemi Kaldırılmalıdır Kampanyası Devam Ediyor

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un önderliğinde başlatılan sosyal medya kampanyası kısa sürede tüm platformlarda en çok konuşulanlar arasına girdi. Memur ve öğretmen alımlarında mülakatlara yönelik eleştirileri sık sık gündeme getiriyorz. İsmail Koncuk konuya dair yaptığı açıklamasında  :"Türkiye Kamu-Sen olarak mülakata karşı olduğumuzu, mülakatın niteliği ölçmeyeceğini, öğretmen ve memur alımlarının sadece KPSS puan üstünlüğüne göre yapılmasını gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Mülakat ne yazık ki kamuda nitelikli torpil arama dönemini başlatmış, gençlerimizin hayallerini, umutlarını söndürmüştür. KPSS’den yüksek puan almasına rağmen mülakatta düşük puan verilen öğretmenlerimiz de infial içindedir. Mülakatın hiçbir objektifliği yoktur, mülakat gençlerimizin geleceğinin çalınması anlamına gelmektedir." dedi.

#MülakatKulHakkıdır etiketi ile twitter üzerinden kampanyaya destek olabilirsiniz. Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Memur ve Öğretmen alımlarında mülakat yapılması hakkındaki düşünceleriniz neler?

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Mar 2017 - 15:04 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Mürvet - Mülakat acilen kaldırılmalı tüm yetkililere sesleniyorum hakkımızı çiğnemeyin lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
07

Aziz akıncı - Evt mülakat kalsın hak yerinibulsun hakkı olan kazansın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
06

Abdulselam - Bence mülakat kalkmalı herkes hakkıyla girmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
05

Yeter - Mulakatlar kaldirsin torpili olan aliniyor bu turkiyede adalet istiyoruz hak eden alsin kpss genclerimiz yuksek aliyor mulakati gecemiyor neden torpili olan aliyor yazik gunah genclerimizin hakki calinmasin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
04

mehlika - Evet bencede mulakat kaldirilmali....guvenlik sorusturmassi devam etmeli...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
02

Süleyman KILINÇ - Memur olması imkansızlaşıyor git gide bu yüzden mülakatlar kaldırılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04
01

Kamile Akpınar - Sadece mülakat değil şu yaş sınırı da kalksın artık.maddi durumu el vermeyen insanlar sonradan okumaya çalışıyorlar ama yaş ilerlemiş oluyor tıpkı bende olduğu gibi.sonra da yaşa takılıp kalıyoruz.ikisi de eşitliğin dışında bir durum. Yaşı 35 olan T.C vatandaşı değil mi yaaa. bıktık her ilanda yaş 30-35 yazısını görmekten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 15:04


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler