Maliye Bakanlığından Son Dakika Taşerona Kadro Sınav Duyurusu

Maliye Bakanlığı taşerona kadro başvuru sonuçlarına göre sınava girecek adayların sınav tarih ve yerini açıkladı.

Maliye Bakanlığı taşerona kadro sınav duyurusu yayımladı.

Maliye Bakanlığından yapılan taşerona kadro sınav duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Merkez ve Ankara Birimleri ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalışanlardan Sınava (Sözlü) Girmeye Hak Kazananlara Ait İsim Listesi ve Sınav Takvimi

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı ve İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığınca yapılan hizmet alım sözleşmeleri kapsamında yükleniciler tarafından çalıştırılanlardan sürekli işçi kadrolarına geçebilmek için başvuruda bulunan ve sınava girmeye hak kazananların sınav tarihi ve saati ile sınav yeri;

1) İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına ilişkin olanlar Bakanlık Sağlık Merkezi Köşesindeki İlan Panosunda,

2) Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Merkez ve Ankara Birimlerine ilişkin olanlar ise Başkanlığın Merkez ve Ankara Hizmet Birimlerindeki İlan Panolarında, ilan edilmiştir.

Sınava katılacakların sınav gün ve saatinde sınav yerinde geçerli bir kimlik belgesi ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgili mevzuatı uyarınca ilanen tebliğ olunur. 09/03/2018 

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

09 Mar 2018 - 19:00 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler