Lise ve Önlisans Mezunu Personel Alımı Yapacak! Online Başvuru (Yeni İlan)

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sitesi üzerinde yayımlanan ilan doğrultusunda lise ve önlisans mezunu 50 daimi işçi personel alımı yapılacağı aktarılmıştır. Başvuru şartlarına ve detaylarına haberimizden erişim sağlayabilirsiniz...

Lise ve Önlisans Mezunu Personel Alımı Yapacak! Online Başvuru (Yeni İlan)
Haber albümü için resme tıklayın

DPB yayımlanan ilanda adayların en az lise ve önlisans mezunu olmalarını istemiş ve aşağıda belirtilen bölümler üzerinden 50 daimi işçi personel alımı yapılacağını aktarmıştır. Yayımlanan ilana başvuruda bulunacak olan adaylarda aranan genel şartlar ve niteliklere de aşağıdan erişim sağlamak mümkün olacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Kamu haklarından mahrum olmamak,

T.C vatandaşı olmak,

Sağlık problemi bulunmamak,

Belirtilen bölüm veya fakülte mezunu olmak,

Kamu zararına faaliyette yer almamış olmak,

Kasten işlenmiş bir suçtan dolayı ceza almamış olmak,

Görevini yapmaya bir engeli bulunmamak,

Mesai saatlerina rivayet edebilecek olmak,

FETÖ/PDY bağlantısı olmamak

BAŞVURABİLECEK BÖLÜMLER

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Okul ve bölüm bilgileri ile diğer şartlar Türkiye İş Kurumu internet sitesinde belirtilmektedir. İşçi alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacağından,ilgililerin 22.05.2017 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri rica olunur.

Başvuru kılavuzu için> TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 May 2017 - 16:06 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Murat Alper - Yaş şartı varmı KPSS varmı varsa puan kaç olmalı birde ben yüksekokul mezunuyum ama tornacı elektirikçi değil İnsan kaynakları yönetim mezunuyum benim içinde geçerlimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 16:06


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler