Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Kadrolu Memur Alımları için Takvim Bekleniyor

KPSS puanlarıyla lise, önlisans, lisans düzeyinden kadrolu memur atamaları için KPSS 2017 atama takvimi DPB tarafından bu ay açıklanacak...

Dikkat! Kadrolu Memur Alımları için Atama Takvimi Bu Ay Açıklanıyor

Kamu personeli olma hayali kuran adaylar  2017 Yılı merkezi atama takvimi açıklamasını bekliyor.  2016 Yılının son merkezi atamasında açılan kadro sayısı ve 2017 yılında açılacak olan kadroların yetersizliği memur adaylarında hayal kırıklığı yaratsa da , can çıkmayan yerden ümit kesilmez ata sözümüz geçerliliğini koruyor. Memur adayları 2017 yılında hangi tarihlerde merkezi atama tercihlerinin alınacağını merakla bekliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu, 2017 yılı memur atamalarıyla ilgili takvimin kısa süre içerisinde DPB tarafından yayımlanacağı açıklamasını yapmış ve ocak ayını işaret etmişti . Devlet Personel Başkanlığı'nın 2017 Ocak ayı sona ermeden merkezi atamalarla ilgili takvimi yayımlaması bekleniyor. 2017 yılında 60 bin kamu personeli alımı yapılacak. Bu alımların büyük bir kısmının sözleşmeli personel statüsünde yapılacağı öğrenilirken, 5 bin kadar kadrolu alım yapılabileceği söyleniyor. Yine de net rakam bakanlar kurulu toplantıları sonrasında bakanlıklar , maliye bakanlığı, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı arasında yapılacak görüşmeler sonucunda netleşecek.

Tüm bunların yanı sıra aslında hangi bakanlıkların diğerlerine oranla daha fazla alım yapacağı biliniyor.2017 Yılında İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı en çok kamu personeli yapacak bakanlıklar olarak açıklanmıştı. Diğer bakanlıkların ne kadar personel alımı yapacağıysa belirttiğimiz gibi Maliye Bakanlığı ile yapılacak görüşmeler sonucunda netleşecek. Kamu personeli alım haberleri cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Mobil uygulamamızı indirmek için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Oca 2017 - 13:25 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Atilla - Kpss den 63 net puan aldım. Tercihte yaptım. Bir umut diye başvuru yaptım .. ne oldu hiç birsey... yine de bostayiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:25
04

ahmet - 3163 işletme önlisans mezunlarına 2016/2 atamalarında haksızlık yapıldı. inşAllah hükümet bu işin peşini bırakmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:25
03

Fatma - 3163 mezunları gerçekten mağdur bizlere de iş olmayacak mı acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:25
02

Haydar - Ben kırıkkaleden haydar demir B+A2 ehliyetim var 3 yillik soforum bu isi cok zamandir istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:25
01

erkan - Lise mezunuyum kpss 61 puan aldm tercih ettim hiçbir yer gelmedi acaba iş imkanı saglanabilecekmi bize ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 13:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler