KYK Memur Alımı Sonuçları Adayların Erişimine Açıldı

Kredi Yurtlar Kurumu'nun bünyesine alacağı memur adaylarının başvuruları geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Şimdi ise başvuru sonuçları açıklandı. Sorgu ekranı ve ayrıntılar haberimizde...

KYK Memur Alımı Sonuçları Adayların Erişimine Açıldı

Kredi Yurtlar Kurumu 15 adet memur alımı gerçekleştirecek. Başvurular 27 Ocak ile 6 Şubat 2017 tarihleri arasında alınmıştı. Başvuru sonuçları ise 12 Şubat 2017 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi web sayfasından kamuoyuna açıklandı.

Merak içinde bekleyişini sürdüren Kredi Yurtlar Kurumu memur adayları, başvurularına sonuçlarına artık erişim sağlayabiliyor. Kredi Yurtlar Kurumu memur alımında kuruma 15 adet avukat alımı yapılacak. Henüz başvuru sonuçları açıklandı. Bunun ardından belirlenen adaylar sözlü sınava katılacak. Sözlü sınav akabinde kuruma alınacak personeller kesinleşecek.

Kredi Yurtlar Kurumu 15 avukat alımı başvuruları kapsamında sözlü sınava katılacak olan adayların sınava kimlik belgeleri ile gelmeleri şart. Adaylar başvuruları sonuçlarına dair bilgiyi alttaki linke tıkladıktan sonra gelen sayfaya anne baba adı, doğum tarihi, isim soy isim ve tc kimlik numaralarını doğru şekilde yazarak kolayca öğrenebilecek.

Kredi Yurtlar Kurumu KYK 15 avukat alımı başvuru sonuç sayfası için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

12 Şub 2017 - 19:21 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler