KPSS'siz En Az Lise Mezunu 7 Bin 500 Bekçi Alımı Daha Yapılacak! Adaylar 'O' Şart Değiştirilsin İstiyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 7 bin 500 çarşı ve mahalle bekçisi daha alabileceğine yönelik açıklama geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan gelmişti.

7 Bin 500 Bekçi Alımı Daha Yapılacak! Adaylar 'O' Şart Değiştirilsin İstiyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 7 bin 500 çarşı ve mahalle bekçisi daha alabileceğine yönelik açıklama geçtiğimiz haftalarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan gelmişti. Bakan Soylu, Bekçi alımlarıyla ilgili yaptığı açıklamada 7 bin 500 bekçi daha alınabileceğini şartlar oluştukça bununla ilgili yeni duyuruların geleceğini söylemişti.

Daha önceki bekçi alımlarına il ikamet şartı nedeniyle başvuru yapamayan adaylar, çarşı ve mahalle bekçisi alımlarında ikamet şartının kaldırılmasını talep ediyor.

KPSS ŞARTI OLMUYOR, EN AZ LİSE MEZUNLARI BAŞVURABİLİYOR

Çarşı ve Mahalle bekçisi alımlarında adaylarda KPSS Şartı aranmıyor. En az lise ve dengi okullardan mezun, askerliğini yapmış ve 30 yaşından büyük olmayan adaylar ikamet ettikleri il de çarşı ve mahalle bekçisi istihdam edilecekse il emniyet müdürlüğüne başvuru yapıyor.

İLANLAR NEREDE YAYIMLANIYOR?

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanları valilikler ve kaymakamlıkların resmi sitesinden yayımlanıyor. Yeni ilanlar yayımlandığı anda haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilir, ya da kamu personeli adaylarının sohbet ettiği ve son gelişmeleri tartıştığı gruba dahil olabilirsiniz.

Gruba katılmak için TIKLAYIN.

KPSSCAFE - ANKARA

21 Oca 2018 - 17:24 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

bozkurt - Yas kaldirilsin bence en az 35 e insin zaten emekli yasi 65 gerci 45 olanlar bile hala emekli olmuyor artik yas esnetilsin bizlerde hirelim almak almamak onlara kalsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 17:24
02

Sadık - Yaş şartının esnetilmesini talep ediyorum saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 17:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler