Kamudaki İzin İptali Kalkıyor mu?

15 Temmuz 2016 darbe girişimi ardından 18 Temmuz tarihinde kamu personeline izin iptali yapılmıştı. Bu iptal kalkacak mı?

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen darbe girişimi olayları akabindeki soruşturmalarda kamu personellerinin izinleri iptal edilmiş, izinde olanlar ivedi şekilde işlerinin başına çağırılmıştı.

Bunun yanında tüm kamu personelinin yurtdışına çıkışları iptal edilmişti. Geçtiğimiz günlerde yurtdışı yasağı hafifletilmiş, KKTC ve Gürcistan'a gidişleri serbest kılınmıştı.

Acaba yurtdışı yasağı gibi izin yasağı da hafifletilecek mi? ya da bu yasak tamami ile kaldırılacak mı?

Kamupersoneli.net kamu haber sitesinin yaptığı haber kapsamında tüm kamu personeli izinlerin iptal işleminin kaldırılmasını istiyor. 1 Ağustos'dan sonra gelecek genelgede kamu personeli bu yasağı görmek istemiyor.

Özellikle öğrenci velisi olan kamu personelleri okullar açılmadan tatillerini tamamlamak için izinlerini geri istiyor. yine kamupersoneli.net haberinden alınan bilgiler ışığında görüyoruz ki, kulislerde darbe tehlikesi geçtiği için Genelkurmay Başkanlığı’nın gerekli çalışmaları tamamladığı, bundan sonra hukuki süreçlerin devam edeceği konuşulmakta. Hukümet son değerlendirmeler ardından kamuoyuna sunulması bekleniyor.

Kpsscafe.com.tr

27 Tem 2016 - 15:42 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

ozgur - kamu personeli olarak okullar açılmadan çocuklarımızın tatilini yapmak istiyoruz bizim tatil tarihimiz 10 agustos2016 ve erken rezervasyon olarak şubat ayın dan itibaren ödeme yapıyoruz bu nedenle otellere 1 hafta onceden bilgi vermemiz gerekiyor ki odedigimiz paralarin hepsini geri alamiyoruz izinleri açın lütfen bilgilerinize arz ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 15:42
01

Ş. Aslan - İznimizi geçirmek için dünya kadar alışveriş yaptık. Gaz ve benzin aldık. Tatil yerinden apar topar geldik. Tamirciye verdiğimiz malzeme tamirci de kaldı bir ay içinde almazsak hak talep edemiyoruz. Kolay bi zaman değil anlıyoruz ama artık bu izin alamamayı da uzatmamak gerekir diye düşünüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 15:42


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler