Jandarma Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'nde Kimler Görev Alacak?

Jandarma Genel komutanlığı Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'ne bağlı olacak ekiplerin görevleri halkı bilgilendirmek olacak. Bu arada Jandarma sözleşmeli personel alımı başvuruları sürüyor...

Jandarma'dan Sosyal Medya Timi ! İşte Detaylar

Kısa süre önce çıkarılan KHK ile İçişleri Bakanlığı'na bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı'nın bakanlıkla uyum ve yeniden yapılandırma çalışmaları sürerken, komutanlık bünyesinde yeni birimler kurulmaya başlandı. Bu çalışmaler içerisinde  'Sosyal Medya Şube Müdürlüğü'nün de kurulduğu öğrenildi. Başında rütbeli özel eğitimli bir subayın olduğu birisim, Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya üzerindeki tüm çalışmalarını yürütecek. Medya ve iletişim eğitimleri alan jandarma personeli bu birimde görev alacak. Sosyal medya siteleri facebook , youtube, twitter gibi sitelerden komutanlığın çalışmaları ve teröristlerle mücadeleye dair bilgilendirici paylaşımlar yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ile beraber 27 Temmuz 2016 tarihindeki kararname ile birlikte İçişleri Bakanlığı'na bağlanmıştı.

Bu arada Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli subay alımı için başvuru işlemleri de devam ediyor. Sözleşmeli subay alımına dair bilgilendirme için lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak almak için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 09:52 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler