İKM Alımları için Adalet Bakanımızdan Müjdeli Haber Bekliyoruz!

Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül'den atama müjdesi bekleyen binlerce KPSS cafe üyesi sosyal medya üzerinden bakanlığın sayfalarına mesaj yağdırıyor.

İKM Alımları için Adalet Bakanımızdan Müjdeli Haber Bekliyoruz!

Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül'den atama müjdesi bekleyen binlerce KPSS cafe üyesi sosyal medya üzerinden bakanlığın sayfalarına mesaj yağdırıyor. Adalet Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde yayımladığı sözleşmeli personel alım duyurusundan sonra İKM ilanı bekleyen büyük bir kitle heyecanlandı. Bu sene henüz personel alımı duyurusu yapmayan Bakanlığın personel ihtiyacı olduğu söyleniyor.  KPSScafe.com.tr olarak Adalet Bakanımız Sn. Abdülhamit Gül'den alımlar konusunda genç kardeşlerimizin yüzünü güldürecek müjdeli haberler bekliyoruz.

İnternetten Başvuru İmkanı Tanınmalı

Daha önce de gündeme getirdiğimiz gibi, teknoloji devrinde yaşıyoruz ve bir çok bakanlık personel alımları için başvuru sürecini internete taşımış durumda. Bakanlık personelinin iş yükünü azaltacak yeni düzenlemelerle birlikte internetten başvuruların kabul edilmesi, hem sürecin daha hızlı işlemesini hemde vatandaşın işlerini kolaylaştırmayı sağlayacaktır. Umarız bu güzel haberi de duyarız...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Ağu 2017 - 15:24 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Ahmet - Müjde bekliyoruz #abdulhamitgül İkm alımı olacak mı? En azından bilgi alım olacaksa bekliycez katip olmayalım mübaşir olmayalım gözümüz ikm de...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 15:24
03

Emre - Kpss cafe ye ilgilerinden dolayı teşekkürler...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 15:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler