Gümrük Bakanlığı Müşavirlik Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında 25 Aralık 2016 tarihli Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları adayların erişimine açıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 17 Ocak 2017 tarihinde yayımladığı ilan duyurusu kapsamında sonuçları heyecan içinde beklenen Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sadece sınav sonuçlarını içeren panel ile yapıldı. Kurum ayrıca bir açıklamada bulunmadı. 25 Aralık 2016 tarihinde yapılan sınavın sonuçları heyecan içinde bekleniyordu.

Adayların beklediği açıklama sonunda MEB'ten geldi. Adaylar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçlarını TC Kimlik numaraları ile öğrenebilecek. Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin yapacakları itirazlarını, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 10 gün içinde Gümrük Genel Müdürlüğü'ne yapacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZI CEP TELEFONUNUZA YÜKLEYEREK ANINDA ERİŞİM İMKANI SAĞLAYABİLİR, FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLUP, SORULARINIZA CEVAP BULABİLİRSİNİZ. MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ YÜKLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

17 Oca 2017 - 18:26 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler