Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurularında Sona Yaklaşıldı

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı,İŞKUR üzerinden yayınladığı ilan doğrultusunda personel alımı gerçekleştireceğini kamuoyuna bildirdi.Belirtilen ilana kimler başvurabilir,başvuru şartları nelerdir,son başvuru tarihi ne zaman gibi detaylar haberimizde.

Gıda Tarım  ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Dair Başkanlığı’nın,istatistlk raporları sonucunda İŞKUR üzerinden yayınladığı ilan metni ile personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü,Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde görevli olarak çalıştıracak personel alacak.Yayınlanan ilanda belirtilen şartlar doğrultusunda alınacak personel;biri daimi,biri de tam süreli çaışacak tarım işçisi alınacağını belirtti.İlana başvuracak adayları çalışma hayatına tekrar kazandırabilmek için,terörle mücadele yararlanan ve eski hükümlü kişiler için yayınlanmıştır.

Tarım İşçilerİ Ne İş Yapar?

Bağlı olduğu kurumda yapacağı iş ile ilgileceği kullanacağı araç ve gereçleri verimli bir şekilde kullanmalıdır.İş sağlığına dikkat ederek verimliliğini etkileyecek etmenlerden kaçınmalıdır.

Tarım İşçisinin Görevleri Nelerdir?

1.Yabani Otları Temizler,

2.İlaçlama Yapmak

3.Görevli olduğu alandaki tarlaları sulamak

4.Ekim yapmak

5.Mahsulleri toplamak ve satışa hazır hale getirmek


Maaşları Ne Kadardır?

Çalıştığı saat kadar günlük ödenir.Mahsulleri toplama döneminde topladığı ürün kilogramı kadar maaş alırlar.

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşçisi Olarak Çalışan Adaylarda Aranılan Şartlar;

Tek bir şart aranmaktadır;İlkokul mezunu ve terörle mücadeleden yükümlü veya eski hükümlü olması yeterlidir.

Kpsscafe.com.tr KONYA

Kamu personeli alım ilanlarından,sözleşmeli personel alım ilanlarından,ösym haberleri,teog haberleri,sydv personel alımlarından anında haberdar olmak için bizleri sosyal medya facebook ve twitter,mobil uygulamalarımızdan android ve ios üzerinden takip edebilirsiniz 

18 Ara 2016 - 16:49 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Haksız yere işten atildik - TMO taşeron olarak calismaktaydik ilk sözleşmemiz 1 yıllık ikinci sözleşmemiz 113 günlük oldu ilk sözleşmede kpps puan vardı 2 sözleşmede hükümet kadro sureci uzadığından dolayı maddesi ile kısa tutular ilk 100 gün taşeron kadro verilecek diye bu kış aylarında işsiz kaldık ALLAH rızası için devlet büyüklerimiz hiç bir taşeron madur olmucak dediniz issiz kaldik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 16:49
01

Süleyman ilhan - adım Süleyman ilhan KPSS den sınav oldum daha doğrusu olmadım benim özürlülük raporum var %50 raporum var ve adam gibi bir iş bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yi bulamıyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum Rica ediyorum 0539 899 46 73

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler