Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 Personel Alımı için Bekleyiş Sürüyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 sözleşmeli personel alımı için adayların bekleyişi devam ediyor. Adaylar daha fazla mağdur edilmemeli, söz verilen ilan hakkında detaylar açıklanmalıdır.

Geçtiğimiz haftalarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik, bakanlığın personel ihtiyacına yönelik çalışmaların sürdüğünü bu kapsamda 2500 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıklamıştı. Bu açıklama atama bekleyen Mühendisler, Veteriner Hekimler, Tekniker ve Teknisyenler tarafından mutlulukla karşılanmış ve personel alımına ilişkin süreci beklemeye koyulmuşlardı. Fakat aradan geçen süreye rağmen Bakanlığı'n 2500 personel alımıyla ilgili hala somut bir adım atılmış değil. Bu yönde Atama bekleyen adaylar sosyal medyada Bakanlığa ve çeşitli sendikalara durumu bildiren mesajlar atıyor. Özellikle Kamu Personeli Adaylarının ve memurların en sevdiği sendika başkanlarından İsmail Koncuk'un profiline bir çok mesaj geldi. Onlardan bir kaçı şu şekilde ; "

Naci Aslan isimli Aday  - Bakanımız Faruk Çelik 3 ay önce 2500 personel alacağını belirtmişti, aylardır bu alımı bekliyor olmamıza rağmen herhangi bir alım ilanı açıklanmadı. Bu alımı sorguladığımızda karşımızda bir muhattap bulamıyoruz. Herhangi bir destekçimiz, hakkımızı savunan hiç kimse yok. Milli Tarım Projesi, Havza Bazlı Destekleme Modeli, İşletme Bazlı çalışma modeli gibi sayısız proje yapan bakanlık biz teknik destek sağlayacak Ziraat Mühendisleri, Veteriner Hekimler, Gıda Mühendisleri, Su ürünleri Mühendisleri, Tekniker veTeknisyenlere herhangi bir istihdam oluşturmamıştır. Aylardır bir mücadele içerisindeyiz ama ısrarla sesimizi duymak istemeyen bir bakanlık var. Sizlerden ricamız bizlerin sesi olunuz. Saygılarımla

Aygün Sultan isimli Aday -Ne yazık ki haklarımızı savunacak bir sendikamız ya da bir odamız Yok(!) hatta bakanımız bile varlığımızı gözardı ediyor.. maliyede aylardır bekleyen sözü edilmiş 2500 lük bir talep sözkonusu ancak akıbeti belli değil.. her bakanlık binlerce alım yaparken biz kimsesiz işsizler ordusu ancak oyalanıp bekletiliyoruz.. sayın başkanım dememiz o ki hal böyleyken kendimize sığınacak liman arıyoruz..21 branşlı yıllardır tarım ülkesinde işsiz 40000 ziraat mühendisi olarak sesimize ses olmanızı istiyoruz.. "

Aylık 5 Milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Türkiye'nin tarafsız ve lider Kamu personeli adayı sitesi KPSS Cafe atama bekleyen adayların yanındadır. Bu konuda bizlerde üstümüze düşen görevi yerine getirmek ve konuyu gündemde tutmak adına elimizden geleni yapacağız.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

06 Nis 2017 - 10:36 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Selen - Atama bekleyen ziraat mühendislerinin sesi olduğunuz için çok teşekkür ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
07

mehmet - orman ve su işleri bakanlığından da haber yok aylardır bekliyoruz KPSS yapılalı 10 ay geçti orman mühendislerine ne zaman kadro müjdesi verilecek artık bir açıklama yapılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
06

atama bekleyen orman müh - Aylık 5 Milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Türkiye'nin tarafsız ve lider Kamu personeli adayı sitesi KPSS Cafe atama bekleyen adayların yanındadır. Evet çok güzel bir yazı yazmışsınız biz 10.000 mezun işsiz atama bekleyen orman mühendislerinin de sesiniz duyurabilir misiniz bizlerde aylardır kadro müjdesi atama müjdesi bekliyoruz hala orman ve su işleri bakanlığından hiç bir açıklama gelmedi sesimiz olun lütfen yazıda dediğiniz gibi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
05

Endülüs - Tarım Meslek Lisesi mezunu Veteriner sağlık teknisyenleri kadro beklemektedir.Veteriner hekimlerin geniş yetkileri nedeniyle iş sahamız yok denecek kadar azdır.2500 personel alımından adaletli bir şekilde bizlere de kadro verilmesini bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
03

Deli oglan - Atama yapmadan 2. sınava girecez bizde para BOK koymaz bize ayıptır ya 11ay olduya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
02

Hüseyin fidan - sayın başbakanım ve çalışma Bakanım soruyoruz şekerfabrikalarında çalışan geçici işçilere kadro çalışmanız varmı bizler maduruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36
01

imam yıldız - Ben tarım labaratuvar mezunuyum KPSS yede girdim acaba bir yer yerleşe bilirmiyim bilgisi olan varmı acaba.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Nisan 10:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler