EGM 10 Bin Polis Memuru Alımı Kadın Kontenjanı Ne Kadar Olacak?

EGM 10 Bin Polis memuru alımı için kadın kontenjanı ayrıldı mı? polis alımlarında kpss şartı ve mezuniyet şartı ne olacak? işte detaylar...

EGM 10 Bin Polis Memuru Alımı Kadın Kontenjanı Ne Kadar Olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 10 bin polis memuru alımı  için sürecin başladığını öğrenmiş bulunmaktayız. Peki kadın adaylar için kontenjan ayrıldı mı? ayrıldıysa ne kadar ayrıldı? işte detaylar...  Emniyet Genel Müdürlüğü'nün son KPSS Şartsız Polis Özel Harekat alımlarında kadınlara kontenjan ayrılmaması kadın adaylar tarafından tepkiyle karşılanmış ve bu konuda bir çok imza kampanyası düzenlenmişti. En az lise mezunu KPSS Şartsız 10 Bin PÖH alımı için süreç devam ederken,  Polis memuru alımı yapılacağı da kesinleşmiş durumda fakat tarih hala netleşmedi.

DETAYLAR MERAKLA BEKLENİYOR! KAHRAMAN TÜRK POLİSİ ADAYLARI SABIRSIZ

İçişleri Bakanı Soylu, 10 bin polis alımı ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda kadınlar için 1000 kontenjan ayrılacağını, üniversite mezunlarından alım gerçekleşeceğini ve kpss şartı aranacağını belirtmişti. Önlisans adayları yeni alımlarda kendilerine şans tanınmasını talep ederken, kadın adaylarda kontenjan konusunda tedirgin, PÖH alımlarında olduğu gibi kendilerine şans verilmemesinden endişe duyuyorlar.  Tüm bu soruların cevabı aslında İçişleri Bakanlığı'nda saklı. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun yapacağı polis alımı açıklaması adayların yüreğine su serpecek ve merak edilenler yanıt bulmuş olacak. Sn. Bakanımızdan alımlarla ilgili yeni açıklamalar bekliyoruz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 14:07 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Eda - Şimdi bu alim polis özel harekat icin mi düz polislik icin mi.mayıs ayında kpss sınavı olacak.haziran ayında sonuç açıklanır genelde ve egm bilgi verir ardından komiser yardımcılığı alımını bildirir.Benim şahsi düşüncem arkadaşlar özel harekat alımı olck çünkü arkadaşım katıldı eklenince üzülme nisanda tekrar alim olck denildi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:07
06

sevinç - lise mezun bayan basvuru hakki da Olmali lütfen.Okulumu birakmak zorunda kaldim hayalleriimi birakamam lütfen bayan alimlarina da yer verilsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:07
03

Nilüfer - Ya neden lise mezunlarında bayanlar için alım yapmıyorlar kafayı yiycem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:07
01

Ahmet - Artık açıklama lütfen gelsin.nisan ayı olacak hala açıklama yok .Madem ilan aşamasında açıklayın o zaman.son açıklamadan sonra nerdeyse on gün geçti hala ses yok .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler