Dışişleri Bakanlığı 60 Memur Alımında Gelişme! Başvurular Sonuçlandı

Dışişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 60 adet Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu alımı süreci devam ediyor. Başvuru sonuçları belli oldu. Yazılı sınava girecek olan adaylar açıklandı.

Dışişleri Bakanlığı 60 Memur Alımında Gelişme! Başvurular Sonuçlandı

Dışişleri Bakanlığı'nın aylar öncesinden haber verdiği üzere kuruma 60 adet Aday Konsolosluk ve İhtisas Memuru alınacak. Başvurular alınmış değerlendirmeler yapılmıştı. şimdi ise 22 Şubat 2017 akşamı açıklanan ilan duyurusu kapsamında başvurular sonuçlandı.

Dışişleri Bakanlığı 60 memur alımında yazılı sınava girecek olan adaylar kamuoyuna açıklandı. Dışişleri Bakanlığı bu açıklama içerisinde listeleri de yayımladı; 
''Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Giriş Sınavının yazılı aşamasına katılmaya hak kazanan adayların listeleri aşağıda sunulmaktadır.

Genel-1 (İngilizce) alanında Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

Genel-2 (Almanca, Fransızca) alanında Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

Genel-3 (Arapça, Çince, İspanyolca, İtalyanca, Rusça) alanında Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adayların listesi için tıklayınız.

Bilişim ve Bilgi Teknolojileri alanında Aday Konsolosluk ve İhtisas Memurluğu Sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adayların listesi için tıklayınız. 

Sınav 4-5 Mart 2017 Cumartesi ve Pazar günleri Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nde yapılacaktır. Sınava girecekleri salonlar ve sınav programına ilişkin bilgiler adayların e-posta adreslerine ayrıca iletilecektir.

Başarı dileklerimizle.''

Dışişleri Bakanlığı 60 Memur Alımı gelişmelerinden haberdar olmak ve süreci takip etmek adına KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 22:35 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler