Devlet Personel Başkanlığı'ndan 'Gaziler Günü' Mesajı

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.dpb.gov.tr 'den Gaziler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Devlet Personel Başkanlığı'ndan 'Gaziler Günü' Mesajı

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.dpb.gov.tr 'den Gaziler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayımlandı. DPB'de yayımlanan mesajda  aşağıdaki ifadelere yer verildi ; 

"Aziz milletimiz, tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinmiş ve bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. "Ya istiklal, ya ölüm!" şiarı altında; tarih bilinci, vatan ve hürriyet aşkı, bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak gözlerini kırpmadan mücadele verirken ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden gazilerimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de minnet ve şerefle anılacak, her daim en üstün payelere layık görülecektir. Birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temellerini aziz şehitlerimizle birlikte atan gazilerimiz, birliğimizi koruma kararlılığı, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürme gayretimiz karşısında şüphesiz gururların en büyüğünü yaşamaktadırlar. Gazilik, vatanseverliğin, kahramanlığın, fedakârlığın yaşayan destanıdır. Gazilerimizin ve şehitlerimizin yakınlarının milletimize en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tanıdığı istihdam hakkından en hızlı ve etkili biçimde faydalanmaları için Devlet Personel Başkanlığı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, ailelerine sağlık ve mutluluk diliyoruz."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Eyl 2017 - 15:59 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler