Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında uzman erbaş alımı sınav sonuçları kamuoyuna bildirilmiştir. Sonuç ekranı haberimizde...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 30 Aralık 2016 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında sınav sonuçları açıklamıştır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, adayların heyecan içinde beklediği personel alım sınav sonuçlarını adayların erişimine açmıştır.

Tüm kamuya personel alım ilanlarından haberdar olmak, takip etmek ve konu hakkındaki sorularınızı yöneltmek için Facebook grubumuza ücretsiz üye olunuz. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı daha önce bünyesine  Uzman Erbaş Alımı yapmak için adayları Sınav ile belirleyeceğini açıklamış ve sınavı gerçekleştirmişti. Adayların Sonuçlarını öğrenme vakti 30 Aralık 2016 olarak belirlendi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçlarını bir duyuru kapsamında adaylara iletmiştir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı duyurusunun tamamı için lütfen TIKLAYINIZ.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Tüm haberlerimizden haberdar olmak ve anında erişim sağlamak için mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyiniz. ÜCRETSİZ YÜKLEME İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. 
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Ara 2016 - 19:23 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler