Cumhurbaşkanı Erdoğandan Kamu İhraçları Açıklaması: Daha Bitmedi

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan kamu personellerinin, kamudan ihraçları üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı, henüz tam anlamıyla temizliğin bitmediğini ifade etti...

Kamudan ihraçların sayısının birçok platformda dile getirilmesi ve büyük çoğunluk tarafından, kamudan herkes ihraç edildi şeklindeki yorumlamalara, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklama yapıldı. Açıklamasında, kamudan ihraçların devam edeceğini, FETÖ' nün kamu kurumlarından daha tam anlamıyla temizlenmediğini ifade ederek, bu çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.

Açıklamasında, " Şimdi bazıları diyor ki ' Bu insanlar mağdur edilmiyor mu? ' Ne mağduru ya ? Doğu Almanya-Batı Almanya birleşmesinden sonra, ne kadar kişi devletten çıkarıldı biliyor musunuz? 600 bin kişi çıkarıldı. Siz ne zannediyorsunuz? Bir ihanet olacak ve bu ihanet edenler devletin içerisinde olacak, hala bu mikroplar, virüsler, hainler devletin içinde olacak! Böyle birşey olamaz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan' ın açıklamalarından satır başları ise şöyle: " Neymiş efendim çok kişi ihraç edilmiş. Doğu ve batı Almanya birleşirken, 600 bin kişi kamudan çıkarıldı. Devlet yeniden yapılandırılırken bu yapıldı. Şimdi biz Devleti yeniden yapılandırırken, bir taraftan da ihanet edenler olacak. İhanet edenler Devletin içerisinde olacak. Siz yeniden inşaa ederken onlar orada duracak. Hala bu mikroplar, virüsler orada duracak. Böyle bir şey olmaz. Daha bu temizlik yapılmış bitmiş değil. Daha çok işimiz var. Bu iş bitecek. "

kpsscafe.com.tr | KONYA

19 Oca 2017 - 17:59 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler