Cumhurbaşkanı, Açığa Alınan Kamu Personelleri İçin Önemli Açıklamalar Yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi kapsamındaki soruşturmada açığa alınan kamu personeli hakkında ne dedi? haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi soruşturmasında görevden alınan kamu personelinin suçsuzluğu kesinleşirse, görevine geri dönebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarındaki açığa alınan personel sayısının 62.000 olduğunu dile getirdi.

FETÖ darbe girişimi soruşturmalarında tüm ülkedeki kamu daireleri ayrıntılı araştırılmış ve FETÖ ilişiği olduğu düşünülen bütün personelleri açığa almıştı. Bu personellerin sayısı oldukça yüksek. Tayyip Erdoğan bu konuda;

"Ülkemizde, yaklaşık 3 milyon 340 bin kamu çalışanı vardır. Son soruşturmalarda bunlardan açığa alınmış olanlarının sayısı 62 bindir. Açığa alınanların bir kısmının, yapılan soruşturma ve yargılamalar neticesinde, şayet haklarındaki iddialar mesnetsiz görülürse vazifelerine geri dönebileceklerini de unutmamalıyız." ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr

02 Ağu 2016 - 15:48 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler