Bursa'da Halk Otobüsüne Binmek İsteyen Engelli Çocuk ve Babasına Hakaret!

Bursa'da bir ilginç vaka! Bursa Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne binmek isteyen engelli çocuk ve babasına hakaret.

Bursa'da Halk Otobüsüne Binmek İsteyen Engelli Çocuk ve Babasına Hakaret!
Video için play'e tıklayın

Engelli Çocuk ve Babası Halk Otobüsünden Zorla İndirildi 

Bursa'da özel bir halk otobüsünün şoförü, bakanlık tarafından engellilere tanınan ücretsiz sayahat hakkını engelli vatandaşın kullanmasına engel oldu. O anlarsa kameralara yansıdı.

Bursa Büyükşehir belediyesine ait halk otobüsü şoförü,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kendilerine verilen kartı tanımadıklarını, engelli çocuk ve babasının araca binemeyeceğini dile getirdi ve engelli çocukla babasına küfür etti. Yüzde 90 Engelli raporuna sahip oğlunun otobüslere alınmadığını dile getiren Ziya Beşkardeş : "Engelli oğlum Bahadır'ı stres atması için zaman zaman gezdirmeye götürüyorum. Başka şehirlerde sıkıntı çıkmıyor. Bakanlığa ait seyahat kartımız olmasına rağmen Bursa'daki özel halk otobüs şoförlerinin bazıları bize problem çıkartıyor. Bunun yanında hakarete maruz kalıyoruz" dedi.

Ziya Beşkardeş: " Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca bana verilen kartlar ben bir çok şehirde geziyoruz, çocuğum evde kalmasın, sıkılmasın, imkanlardan faydalanmasını istiyorum. Ankara'da, İzmir'de, İstanbul'da bu tür sıkıntılar yaşamıyoruz. Bu sorun sadece Bursa 'da başımıza geliyor." dedi.

KONUYA DAİR YORUMLARINIZI SAYFANIN ALTINDA BULUNAN YORUM KISMI VASITASIYLA BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 16:12 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Hasan - Böyle rezillik olamaz ya engelli kardeşimize daha çok yardım edeceğine Kardeşimizi azarlıyor birde hakaret ediyor hemde hiç hak etmediği halde İnşAllah gereken yapılır...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 16:12
01

Yardımsever - Şu otobüs şoförlerini anlayamıyorum sanki babalarının malı otobüs işine geleni öyle bir alıyorki sanırsın kardeşi gibi 'geç kardeşim sorun değil ya insanlık öldümü' diyor . İşine gelmedimi de böyle sahipleniyor devletin malını hak hukuk diye bir şey var bakın arkadaşlar o otobüsler hangi ilde olursa olsun süren kişiye zimmetlenir ve temizliği bakımı arızası vs de bulunduğu şehrin hizmet birimine aittir. Ve şoförler inisiyatif kullanabilir. Bu inisiyafide suistimal edenler olabilir . Ama yuh sana be adam sen görmüyormusun çocuğun durumunu . Hadi diyelim hiç kartı da yok almayacakmısın yinede ? Yazıklar olsun be insanlık ne hale gelmiş !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 16:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler