Borusan En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı!

Borusan en az lise mezunu üretim elemanı, elektrik bakım teknisyeni ve yardımcı teknisyen alımı yapacak. Başvurular başladı.

Borusan En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Başladı!

Borusan Grubu'nun Bursa ve İstanbul'da üretim elemanı, elektrik bakım teknisyeni ve yardımcı teknisyen alımı yapacağına ilişkin bilgilendirmeler çeşitli kariyer sitelerinde yayımlandı.

HANGİ POZİSYONA KİMLER BAŞVURABİLİR? MEZUNİYET VE TECRÜBE ŞARTI ARANIYOR MU?

Yayımlanan ilanlarda , Borusan'ın Gemlik Fabrikasında çalıştırılmak üzere başvuruda bulunacak Üretim Elemanı Endüstri Meslek Lisesi Torna-Tesviye, Metal İşleri, Makina bölümlerinden veya M.Y.O. Makina bölümü mezunu olması gerektiği, Elektrik Bakım Teknisyeni için başvuruda bulunacaj adayların Endüstri Meslek Liselerinin veya Yüksek Okul ( Elektrik-Elektronik ) bölümlerinden mezun ve 2 yıllık elektrik bakım tecrübesine sahip olması gerektiği vurgulandı.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Alımlarla ilgili tüm detaylara erişim sağlamak ve başvuru yapmak için "www.kariyer.net/borusan-mannesmann-is-ilanlari-c8526-p44162/" adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamu personeli haberlerinin tamamı cep telefonuma gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ
Memur ve özel sektördeki personel alımlarından anında haberdar olmak , diğer adaylarla tanışmak istiyorum diyorsanız TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Nis 2017 - 09:41 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler