Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Değişti

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararnamesi ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı değişti. İşte detaylar.

Resmi Gazetede atama kararnamesi yayımlandı ve 12 Bakanlığa ait üst düzey atamalar kamuoyu ile paylaşıldı. Yayımlanan kararname ile Bilim Sanayi ve Teknoloji

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığa Müsteşarının değiştiği bildirildi. Sanayi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2016/845

1. Müsteşar Prof. Dr. Ersan ASLAN'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden, alınması, Bu suretle boşalacak olan 3 inci derece kadrolu ve + 7600 ek göstergeli Müsteşarlığa Dr. Mehmet Veysel YAYAN'ın atanması, 657 sayılı Kanunun 93 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Kararı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yürütür.

Buna göre, kararnamenin Resmi Gazetede yayımlanma tarihi olan 25 Eylül 2017 tarihinden itibaren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı görevini Dr. Mehmet Veysel Yayan sürdürecek.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Eyl 2017 - 09:58 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler