Beykent Üniversitesi Personel Alım İlanı

Beykent Üniversitesi,bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı.

Beykent Üniversitesi Rektörlüğü,üniversite resmi sayfasında ve resmi gazete üzerinden verdiği ilanda ilgili kadrolara personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Alım Yapılacak Personel

*Yardımcı Doçent

*Doçent

*Profesör

Alım Yapılacak Bölümler;

*Anatomi,*Fizyoloji,*Histoloji-Embriyoloji,*Tıbbi Biyokimya,*Tıbbi Mikrobiyoloji,*Tıbbi Biyoloji,*Patoloji,*Farmakoloji,*İç Hastalıkları,*Çocuk Hastalıkları,*Genel Cerrahi,*Kadın Doğum Uzmanı,*Protetik Diş Tedavisi,*Ortodonti,*Pedodonti,*Periodontoloji,*Endodonti,*Diş Hastalıkları,*Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi

İlana Başvuracak Adaylarda Aranılan Şartlar :

Profesör, kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile Profesör kadrosuna başvuracakların doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (6 takım) halinde vermeleri gerekmektedir.

Doçent kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile Doçent kadrosuna başvuracakların doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (4 takım) halinde vermeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (4 takım) halinde vermeleri gerekmektedir. 

Başvuru Tarihi:29.11.2016-14.12.2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Beykent Üniversitesi Personel Alım İlanının Detayları İçin Tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr KONYA

29 Kas 2016 - 19:46 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler