Bakan Soylu Taşeron Konusuna Açıklık Getirdi ( Yıl Sonunda Müjdeli Haber Gelebilir )

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu taşeron hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan açıklamasında çalışmaların durumundan da bahsetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu taşeron hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan açıklamasında çalışmaların durumundan da bahsetti.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bir televizyon programına katıldı ve sorulan soruları yanıtladı. 

Süleyman Soyluya programda taşeron konusunun neden bu kadar uzadığı ve ne zaman sonuçlanacağı soruldu. Soru üzerine Süleyman Soylu " taşeron hakkında çalışmalarımız devam ediyor, belediyelerde ki çalışmalarımız tamamlanmadığından dolayı konu sonuca ulaşamadı ve süre uzadı " ifadelerini kullandı. 

Yıl Sonuna Müjdeli Haber Gelebilir 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Baknı sözlerine şöyle devam etti; taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında çalışmalarımız devam ediyor. Bakanlıklar olarak bizler konu ile alakalı çalışmalarımızı 2016 yılının sonuna doğru tamamlayabileceğimizi düşünüyoruz. 

Birçok gece sabahlara kadar Maliye Bakanlığı Çalışma Bakanlığı olarak konu ile alakalı çalışmalarımızı sürdürdük çözüme ulaşmaya çalıştık. 

Taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında ki çalışmalarımızın büyük bir bölümünü ise tamamladık. 

Konu ile ilgili her türlü görüşünüzü sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

15 Haz 2016 - 19:50 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

yavuz - yalan dolan insanlarla dalga geçmeyin bu yaptığınız işmi kesinlikle sandığa yansıyacak oylar düşecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 19:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler