Bakan Açıkladı! PTT 5 Bin Personel Alımı Yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT’ye 2017 yılı içinde 5 bin personel alınacağını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Şuana kadar Türkiye genelinde bin 750 personelin istihdamı için başvurular alınmış, sözlü sınavlar tamamlanmıştır.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT’ye 2017 yılı içinde 5 bin personel alınacağını açıkladı.

Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan , PTT'ye 2017 yılı içerisinde 5 bin personel alımı yapılacağını açıkladı. Bakan Arslan, PTT personel alımı konusunda açıklama bekleyen adayları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Ulaştırma Bakanı şu ana kadar bin 750 personel alin istihdamı için başvurularının alındığını mülakat işlemlerinin tamamlandığını ve atama sürecinin devam ettiğini hatırlattı ve 2017 yılında toplam 5 bin personel alımı gerçekleştirileceğini söyledi.

PTT PERSONEL ALIMLARIYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ SAYFANIN ALTINDAKİ YORUM KISMI VASITASIYLA BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

MEMUR ATAMALARIYLA İLGİLİ SORU SORMAK VE DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KAYNAK : HÜRRİYET

16 Eyl 2017 - 14:25 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

mülakat - torpil lazım bulan varsa tebrik ederim. hayatınızı haram para ile rahat bir şekilde geçireceksiniz. Bizde çok çalışıp kpss de sıralama yapıp eleneceğiz. kafanız rahat olsun bu dünyada işiniz ayna. öbür dünyada bekleyeceğim sırası ile alırım hakkımı. doyun harama yiyin bol bol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
08

Zeliha - Ya nolursunuz o lise mezunu kpss puanı 60 olsun nolur ya 70 olmasın artık ortada kaldik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
07

fizikçi - bence 30 olsun kpss barajı ama yaş şartı 70 olsun . daha 70 alamayan adam memur olacak öyle mi devlet kapısı hacı baba tekkesi değil p3 den 84 alıp atanamayan tanıyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
06

Desporado - Hep reklam sadece belli bölğmler alınıyor ama ön lisans lisans diye reklam yapılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
03

Seda - Büro memuru için de önlisans mezunu alınmali.bunun için KPSS cafe yardımcı olun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
02

Birol - On bin alsa ne olacak alımlar hileli yolsuzluk kurumu ptt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25
01

Merve - Gişe görevlisini onlisanstan da alsınlar. Hatta bilgisayar programcılığına kadro versinler. Hâlâ yüķsek puanlara rağmen açıktayız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 14:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler