Ankara Kuşu Öttü 'Yeni KHK Geliyor! Kurumlar Temizlenene Kadar Sürecek'

Hükümete yakın eski gazetecilerden olduğu tahmin edilen ve internette Ankara Kuşu rumuzunu kullanan bir kullanıcı Yeni FETÖ KHK'sının yolda olduğunu öne sürdü.  Yeni KHK....

Ankara Kuşu Öttü 'Yeni KHK Geliyor! Kurumlar Temizlenene Kadar Sürecek'

Fetullahçı Terör Örgütü ve diğer terör örgütlerinin kamu kurum ve kuruluşlarından temizlenmesine yönelik soruşturmalar devam ediyor. Şimdiye kadar yayımlanan KHK'larla binlerce Fetullahçı Terörist kamudan ihraç edildi.  Hükümete yakın eski gazetecilerden olduğu tahmin edilen ve internette Ankara Kuşu rumuzunu kullanan bir kullanıcı Yeni FETÖ KHK'sının yolda olduğunu öne sürdü.

Bir çok haberi önceden paylaşan Ankara Kuşu'nun bu konuda da ciddi bir istihbarat aldığı su götürmez bir gerçek. Ankara Kuşu isimli kullanıcı "Yeni Fetö KHK'sı yolda.. Devlet kurumları tamamen temizlenene kadar geri adım da yok, durmak da.." dedi.

Ankara Kuşu isimli twitter kullanıcısı aynı zamanda AK Parti'de ciddi bir il teşkilatı temizliği olacağını söylemiş kısa süre içerisinde de bir çok AK Parti il , ilçe teşkilat başkanları istifalarını sunmuştu. Hükümetteki revizyonu da çok önceden tahmin eden Ankara Kuşu'nun twitter'da 134 Bin Takipçisi bulunuyor...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Ağu 2017 - 13:22 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler