Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tercih Sonuçları!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bünyesinde gerçekleştirmiş olduğu Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı hakkında önemli bir duyuru yayımladı.

Uzun zamandır adayların heyecan ve telaş içinde beklediği sonuçlar açıklandı!

30 Haziran- 25 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği tercihlerinin sonuçları açıklandı! 

İşte o duyuru;

"Bakanlığımız merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında görev yapan personelin hizmet gerekleri, liyakat ve kariyer ilkeleri ile kıdem ve sınav sonuçları esas alınmak suretiyle görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin öğrenim, sınıf ve kadro durumları gözetilerek ve personelin istek ve talepleri dikkate alınarak, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 19 Mart 2016 tarihinde saat:14:00’da Ankara’da yapılmıştır.

Tercihler “30/06/2016 - 25/07/2016” tarihleri arasında İl Müdürlüklerince yetkili olan PYS görevlileri tarafından Personel Yönetim Sistemi üzerinden “Tercih Bildirim Formu” ile elektronik ortamda alınmıştır. Başarı puanı ve tercihlere göre yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.''

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tercih Sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr

10 Eki 2016 - 17:15 - Kamu



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler